96🎋

4.1K 160 62
                                    

 Amikor kiderül, hogy vámpírok (köszönöm Yoongii21 💜 )

~Jin~

Furcsa volt, hogy napok óta nem láttad Jin-t enni. Habár mindig főzőt neked, az utóbbi időben, ő nem tartott veled az étkezésekkor. Úgy voltál vele, hogy biztos a munkahelyen eszik, ezért nem is tetted szóvá, egészen mostanáig.

– Vámpír vagy? – kérdezed határozottan, mire párod nagy szemekkel nézz rád.

– Tessék? Honnan tudod?

– Hát...a vámpírok nem szoktak enni emberi ételt, bár a nap nem éget el, szóval biztos nem vagy az – rázod meg a fejed apró mosollyal ajkaidon. Milyen butaságra tudsz néha gondolni.

– Pff, milyen hülyeséget írnak rólunk. Még hogy emberi ételt nem eszünk. Tudatlanok vagytok ti emberek – mosolyodik el, mitől kissé megijedsz – Téged soha nem tudnálak bántani jagi – csókolja meg homlokod.

 Tudatlanok vagytok ti emberek – mosolyodik el, mitől kissé megijedsz – Téged soha nem tudnálak bántani jagi – csókolja meg homlokod

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Suga~

– Én ezt nem értem, magyarázd el – kéred párod, mikor ezredjére is próbálja elmondani, hogyan is él ő valójában.

– Mit lehet ezen elmagyarázni? Vámpír vagyok és kész. Nem emberi vért iszok, hanem állat vért.

– De akkor miért támadtad meg múltkor azt az embert?

– Milyen embert? Ja, hát...izé, tudod ő biztosítja a legtöbb vámpír számára a vért, csak drogos fasz lett – morogja orra alatt, majd leül a kanapéra, téged az ölébe húzva – Már csak miattad sem ölnék embert – suttogja füledbe.

izé, tudod ő biztosítja a legtöbb vámpír számára a vért, csak drogos fasz lett – morogja orra alatt, majd leül a kanapéra, téged az ölébe húzva – Már csak miattad sem ölnék embert – suttogja füledbe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Hoseok~

Ma ismét kicsit tovább maradtál dolgozni, de nem aggódtál semmiért, hiszen Hobi felnőtt férfi, csak tudd magára vigyázni. Azonban ahogy a ház közelébe értél, valami furcsát vettél észre.

– Hobi ez...ez mit jelentsen? – állsz meg döbbenten az ajtóban. Hoseok a nappaliban van egy tasak vért iszogatva, amit azonnal kiköp, amint meghallja hangod.

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now