Jin special (2)

1.4K 72 4
                                    

Kövezettek meg, de nekem ezek a reakciók a kedvenceim.💜  Sajnos az író nem szeretné ha megjelölném, de én akkor is elmondom. Szerintem érdemes lenne belevágnod egy ilyen könyvbe, mert basszus olyan jól írsz. Vagy akár OS-t is írhatsz, igazából mindegy csak írj, mert szeretnék még sok ilyen jól kidolgozott szösszeneteket olvasni. Ti mit gondoltok, érdemes lenne belefogjon egy könyv írásba?

~Mint a titkos hódolód~
Jin-nel pár hónapja futottatok össze a parkban. Szó szerint.
Mindkettőtök dolga sietős volt, de annyira nem, hogy miután össze futottatok, titkon ne néztétek volna meg a másikat.
Jin ekkor érezte azt, amit eddig soha. A szíve elkezdett kalapálni és utána hetekig rajtad járt az agya.
Amíg egy nap ki nem derítette hol dolgozol és titokban becsempészett/felbérelt valakit hogy csempésszen be neked leveleket.
Fogalmad sem volt ki ez a nagyon kedves, az írásából ítélve talpig úriember, míg nem ő maga nem mondta el neked.
Ekkor ugrott be, hogy ki is ő. Eszedbe jutott a gyönyörű arca azzal a kedves mosollyal rajta. A gyönyörű két szeme, amikbe ha csak egy pillanatig is de bele néztél.
Már te is érezted azt, amit anno Jin, ezért mindenképpen találkozni szerettél volna vele.
-Szóval te voltál az - nézel rá ellágyult tekintettel.
-Igen- bólint Jin közelebb lépve hozzád.
-Köszönöm- szaladt ki a szádon mert igen jól estek a nehéz napokon a kedves szavai. Jin érette a célzást és a meleg ölelésébe vont. Így álltatok perceken keresztül, amikor is úgy gondoltátok tesztek valami érdemlegeset is.

~Amikor sírva mész hozzá~
Egyik éjjel Jin kapott egy telefon hívást. Nem mástól mint tőled. Sírva hívtad fel, ugyanis a párod (jobban mondva csak a volt párod) éppen most hagyott el téged egy másik lányért. Nagyon bántott a dolog, és úgy érezted csak ő tud segíteni.
Jin azonnal intézkedett. Vett valami nasit, felkapott pár filmet és már futott is hozzád, hogy megvigasztaljon. Nem véletlenül ő a legjobb barátod. Mindig ott vagytok egymásnak ha szükségetek van rá.
Sietve beront hozzád, és felméri a károkat.
Ezek után együtt nézitek meg a filmeket miközben Jin próbál megnyugtatni. Néha-néha ő is veled sír. De végül mindig minden renden lesz.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now