34. 7:50

11.5K 512 58
                                    


Arra keltem, hogy valaki majd' betöri az ajtót.

- Raaaay! Kelj már fel te álomszuszék! El fogunk késni miattad, Rómeó!

Megéreztem, hogy Ray mellkasa hatalmasat emelkedik, majd nyög egyet. Felnéztem, és láttam, amint álomtól nyúzott arccal fordul az éjjeli szekrényén lévő elektromos órára. Az óra 7:35-öt mutatott.

- A francba! – mondta rekedt hangon, és szabad kezével, amivel nem engem ölelt, megdörzsölte az arcát, majd nagyot ásított.

- Mi az? – kérdeztem tőle.

- Baromira elfeledkeztem arról, hogy ma nekem nyolctól edzésem van.

Hitetlenkedve néztem rá.

- Szombat reggel?

Lassan elkezdett feltápászkodni, ezzel engem is arra kényszerítve, hogy felüljek az ágyban.

- Igen, mivel egy hét múlva játsszuk a szemeszter végi döntőt.

Amint ezt kimondta, tudatosult bennem, hogy valóban már csak egy hét van a szorgalmi időszakból, majd hello vizsgaidőszak, my old friend... Szerencsére nekem csak kettő lesz, mivel az összes többi órámat letudom beadandókkal. Amikkel amúgy eléggé cefetül állok...

- Hát... el fogtok késni – jelentettem ki puszta egyszerűséggel.

- Dehogyis. Tudod, mi fiúk vagyunk, nem készülődünk órákon át egy edzés miatt... vagy bármi miatt.

Miközben ezt kimondta, már fel volt öltözve, és épp a sporttáskájába hajigált bele mindenfélét. Megakadt a szemem erős karján, ami nem sokkal ez előtt még engem ölelt át, és egy pillanatig úgy éreztem én vagyok a világ egyik legszerencsésebb embere.

- Ha így bámulsz, lehet, hogy véletlenül elfelejtek menni az edzésre, és itt maradok veled.

Mondta és rám villantotta perverz, mégis igen csak szexi mosolyát.

Törökülésbe helyezkedtem, és felhúztam a takarót a mellkasomig.

- Nem mered – vetettem oda neki összehúzott, kihívó szemekkel.

Megdermedt, miközben épp egy vízzel teli palackot dobott a táskájába. Lassan felém fordult, és láttam a szemeiben az elszántságot. Elindult az ágy felé, majd rettentő lassúsággal mászni kezdett felém, mire akaratlanul is beharaptam az alsó ajkamat. Mikor odaért hozzám, szintén kínzó lassúsággal, megfogta az államat, és még közelebb húzódott. Először gyengéden, játékosan nyomta ajkait az enyémhez, majd hirtelen rám vetette magát, mitől én egyből hátra vágódtam, ő pedig rám nehezedett. Nyelvét erősen, követelőzve a számba nyomta, mire én felnyögtem. Jobb kezemmel átkaroltam a tarkóját, a bal tenyeremmel pedig végig simítottam az arcát. Ő jobb kezét a takaró alá vezette, majd a pólóm alá, és közvetlenül a mellem alatt kezdett el simogatni, mire engem kirázott a hideg. Erre válaszolva most ő nyögött fel, hangja rezgését a mellkasomban érzetem. Teljesen elvesztettem az idő és térérzékemet, csak Rayt éreztem, csak őt akartam érezni.

Majd újabb kopogást hallottunk, mire mindketten összerezzentünk.

- Ray, komolyan mondom, ha öt percen belül nem jössz, leszarom mit csináltok épp a te kis hercegnőddel, berúgom ezt a tetves ajtót! – Tony igen csak idegesnek tűnt az ajtó túloldaláról.

Hangját hallva hirtelen rám jött a nevethetnék, főleg, ha még az ehhez tartozó dühöngő arcát is elképzeltem. Valószínűleg Raynek is hasonló dolog juthatott eszébe, mert éreztem a csókban, hogy elvigyorodik. Adott még egy utolsó puszit a számra, majd feltápászkodott rólam, és lemászott az ágyról is.

Esküszöm, hogy utálni akartalak! 18+Where stories live. Discover now