32.BÖLÜM

36.2K 2.5K 437
                                    

TIMUR

Kafamda babamın söylediği sözleri düşünürken odaya girdim ve kapıyı hızlıca kapattım.Oda zaten yeterince soğuktu,bir de buna dışarıdan gelen soğuk eklenirse Feride'min donma ihtimali yüzde yüz olurdu ki bu benim bu hayatta en son isteyeceğim şeydi.O yaşamı boyunca öyle acılara gebe kalmıştı ki ne bu beden,ne bu gözler,ne de bu yürek onun bir kez daha acı çekmesine dayanamazdı...

Montumu çıkarıp yatağın üstüne bıraktım ve tam bu sırada banyodan gelen sese dikkat kesildim.

Kesik kesik inilti ve öğürme sesleri kulağıma geldiğinde bir kaç adımda hemen banyoya girdim ve lavabonun içine eğilmiş sevdiğim kadını gördüm.

Gözlerim gördüklerine anlam veremesede,hiç vakit kaybetmeden yüzüne ve omuzuna dökülmüş saçlarını   topladım.Yüzü bembeyaz olmuştu.Bedeni titriyor,anlam veremediğim sesler ağzından boğuk boğuk dökülüyordu.

"Bebeğim" dedim tedirgin çıkan ses tonuma aldırmadan.Belli etmemeye özen gösteriyordum ama şu anda deli gibi korkuyordum.Onun bunca yaşadıklarından sonra tekrar hastalanıp yatağa düşmesini istemiyordum...

"Neyin var güzelim?"

Soruma cevap almadan akan suya elimi daldırdım ve ıslak parmaklarımı saçlarına,boynuna değdirdim.Belki bunların bir fayadası olur onu ferahlatırdı.

Bir kaç dakika sonra durumunun öncekine nazaran daha iyi olduğunu fark ettiğimde havluyu elime aldım ve onu kendime çekip yüzünü kurulamaya başladım.

"Daha iyi misin güzelim?"

Başını olumlu anlamda usul usul salladığında o çok sevdiğim saçlarına dudaklarımı değdirip geri çekildim.Sonrada kucağıma alarak yatağa yatırdım.Üstünü örttüm,baş ucunda duran kolonyadan elime döküp boynunun altına sürdüm ve en sonunda eğilerek dudaklarını öptüm.

"Kusmuk kokuyorum"

Büzülmüş dudaklarından ilk çıkan sözlerdi bunlar.

"Bunun seni öpmeme engel olacağını sanıyorsan daha çok beklersin güzelim"

Sözlerimi bitirip onu bir kez daha öptüm ve konuşmaya kaldığım yerden devam etmek için ondan ayrıldım.

"Neyin var güzelim?"

"Aslında gayet iyiydim fakat ne oldu bilmiyorum birden midem bulandı ve kusmaya başladım"

"Acaba üşütmüş olabilir misin?"

"Bilmiyorum ki"

"Pekala" deyip ayağa kalktım.Ilk işim sobayı yakmaktı.Sahi o kız neden bu işleri halletmeden ortadan kaybolmuştu?

Daha çok sinirlenmeme sebep olacak bu düşünceyi kafamdan atıp yapmam gerekeni yapmaya başladım.Dakikalar sonra zor da olsa kazanı yerleştirip ağzını kapadım.

FERİDEWhere stories live. Discover now