♗Reguli pentru a fi un Hitman de succes♗

14.5K 789 114
                                    

★ Reguli pentru a fi un Hitman de succes:★

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 Reguli pentru a fi un Hitman de succes:

Unu — examinează ordinul de asasinare. Află cine este persoana în cauză, ce familie are, cu ce se ocupă.

Doi — examinează teritoriu, punctul de tragere și traiectoria glonțului. Unele snipere au o anumită distanță limită, iar dacă o atingi, trebuie să fii conștient de puterea de străpungere a glonțului. Ca lovitura să fie fatală, trebuie să atingă un punct precis.

Trei — nu rata. Dacă se ratează, atunci toată cariera ta este dusă pe apa sâmbetei. Un adevărat Hitman trage și ucide prada în milisecunde. Dacă glonțul nu ajunge unde trebuie, victima devine vigilentă.

Patru — dacă se ratează, poți obține o nouă șansă, atâta timp cât nu-ți dezvălui identitatea. Dacă acest lucru se întâmplă, atunci zilele îți sunt numărate. Organizația este nevoită să te omoare înainte de a ajunge pe mâna justiției sau a inamicului.

Cinci — nu te îndrăgosti. Sau mai bine zis, nu permite nimănui să fie suficient de important pentru tine încât să te facă să renunți. Iubirea reprezintă slăbiciune pentru cineva ca noi. În cazul în care cineva ar dori să renunțe, regulile indică faptul că Hitmanului i se taie mâna cu care trage, ceea ce reprezintă un risc major și duce la incapacitatea de a se apăra pe el însuși sau pe cei dragi.  

Așadar, fiecare acțiune are costul ei. 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
HeatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum