♛ HEATVY︱16

4.6K 361 66
                                    


♛Hεαvץ

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Hεαvץ


Mâzgâlesc pe caietul din brațele mele litera H. Însă nu mă gândesc la numele meu când o fac. În schimb, mă gândesc la Heat. Mă gândesc la modul lui straniu de a fi, ca un robot deloc animat, care nu știe să se integreze printre oameni. Mă gândesc la traiul său neadecvat, cufundat în aventuri de o noapte și droguri. Apoi, mă gândesc la felul în care corpul lui fusese presat peste al meu și la căldura pe care o emana.  

H-ul meu este strâmb. Are o formă accentuată, pe care am îngroșat-o cu pixul de câteva ori. 

— Heavy? Ești tăcută astăzi, unchiul West se apleacă puțin spre mine, ca să vadă ce fac. 

  Ne aflăm amândoi pe bancheta din spate a mașinii, în timp ce șoferul angajat de unchiul ne conduce către liceu. Mă bucură faptul că își ia din timp să verifice că lucrurile sunt OK și în instituția lui prestigioasă, căci în majoritatea timpului trebuie să asigure liniștea și ordinea în district. Asta îmi dovedește că este un bărbat deosebit de responsabil și altruist. De parcă nu știam asta până acum, având în vedre grija pe care mi-o purta. 

— Unchiule, știai că în clasa mea mai există un nou venit? 

 E-ul care urmează este făcut neglijent pe hârtie. Încă nu pot să mi-l scot din minte.

— Ah, da. I-am citit dosarul, cade pe gânduri. Nu-mi aduc aminte exact numele lui, însă știu că a intrat pe recomandări bune. 

  Mă opresc. Heat a fost recomandat? Probabil vine dintr-o familie bogată și influentă. Nu m-ar mira. În fond, toți colegii mei sunt într-o oarecare măsură dintr-o clasă socială superioară. 

— Am auzit că a făcut școala acasă întreaga lui viață. Mi se pare o persoană ușor neadaptabilă, dezvălui și mă străduiesc să trec la următoarea literă. 

A și brusc mă gândesc la buzele lui și cât de ușor ar fi să mă întind spre ele și să le sărut. 

— Dă-i răgaz. Sunt sigur că se va acomoda, unchiul West alege să fie pozitiv. Dar tu, Heavy? Ți-ai făcut prieteni?

Prieteni? De pe o zi pe alta? Puțin probabil. Prietenii apar în timp și îi poți numi așa după ce treci prin anumite experiențe cu ei. Dar până în acel prag, ai cunoștințe. Amici. Companioni. Dar nu prieteni. 

— Nu, am dat din cap resemnată. Toată lumea s-a comportat frumos cu mine, însă nu m-am apropiat de nimeni în particular. 

 Și asta pentru că mă feresc de prietenii false și aleg să fiu o singuratică. Doar eu și arta mea. Și un A cu linii inegale. 

— Trebuie să fie greu pentru tine să te acomodezi, îmi pune mâna pe umăr și îmi zâmbește. De aceea, eu și Carla am decis să te lăsăm să organizezi o petrecere de „Bun venit", în care să-și inviți colegii. Noi vom fi plecați un Weekend într-o delegație, deci ai casa pentru tine. Să nu ți-o iei în cap totuși și dacă o să faci sex, te rog, protejează-te.

HeatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum