♚Petrecerea lupilor︱7 ♚

7.3K 472 68
                                    


 ♚Hεα†

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 ♚Hεα†


Se spune că tuturor ne este teamă de ceva anume: de întunericul ce oferă obscuritate lumii, de răutatea primordială, de animale periculoase sau veninoase, de liniște, de singurătate sau pur și simplu de viață și de evenimente neașteptate. Deși susțin cu încredere că eu nu am vreo temere marcantă, adevărul este că mint. De mic m-am temut de eșec. 

Eșecul pentru un Hitman reprezintă cel mai îngrijorător lucru, căci odată cu răsărirea lui, îți apune cariera. Și nu numai asta, riști să-ți pierzi și viața. Când fratele meu Cain a eșuat, am văzut clar consecințele unui astfel de efect. Primul glonț ar trebui să fie cel decisiv, dar dacă din neatenție ratezi, atunci o a doua oportunitate vine doar dacă ai noroc. Însă norocul, așa cum mă învățase viața, îți bate la ușă rar, exact când te aștepți mai puțin. Nu sosește când ai mare nevoie de el. 

Marshall susține că, în ciuda felului straniu de a i se sfârși cariera, n-a cunoscut eșecul. Și tind să cred că și în aceste zile este departe de a eșua, căci, să reușești cu atâta pricepere să te faci respectat și remarcat în benzi de narcotraficanți și mafioți vechi și stabili în District, era mare lucru. Unii ar fi susținut, bătându-se cu pumnii în piept că este relativ imposibil. 

Când mi-a propus să îl însoțesc la petrecere, nu m-am abținut și am făcut puțină cercetare, în ceea ce privește aceste două benzi. Nympha este o adunătură de locatari: americani care au avut dintotdeauna o dorință aprigă de afirmare, împuternicire și avuție, vrând să se ridice cu ajutorul unei echipe de cercetători științifici, atestați cu un milion de premii în domeniu, dar care, ca orice intelectuali, se confruntau cu foametea și cu lipsa locurilor de muncă. Nympha a profitat de talentul lor și le-a oferit o oportunitate de a-l spori și de-a avea o viață asigurată, căci, să vii cu o formulă bună pentru una dintre cele mai mari afaceri globale de droguri, era o șansă la o viață mai bună. Se aflau sub protecție și identitățile le erau ascunse. 

De la începuturile ilegalităților din District, Nympha a dominat celelalte benzi. A știut să se alieze cu cine trebuie. În cazul acesta cu oamenii care se ocupau de export, de relații internaționale și care erau suficient de respectați încât să aibă un rang înalt în rândul celorlalți exportatori: Phoenix. Oamenii de aici erau de naționalități multiple, însă șefii de drept al acestei organizații erau cei din Bratva, frăția sau mafia rusă, a căror putere era incontestabilă. Stârneau frica prin postura lor impozantă și prin faptul că nu se clinteau atunci când călcau pe cadavre. Știau să elimine competiția. 

Astfel, alianța dintre inteligență și putere fizică a dominat piața de deschidere și cu greu le puteai intra în grație. Acum aproximativ un an, Marshall a decis că vrea să-și folosească cunoștințele pentru a îmbunătăți formula drogurilor de pe piață, vândute de cele două benzi. S-a documentat intens și a pus fiecare fărâmă de detaliu într-o prezentare.   Poate că a fost vorba de felul în care a livrat informația sau despre confiența proprie, dar a reușit să-i impresioneze și, astfel, s-a infiltrat în afacere. 

HeatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum