deseto poglavlje

2.8K 103 66
                                    

Dafni

Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Tešim svoju najbolju drugaricu, jer ju je povredio momak koji je nekada davno i mene povredio. Njih dve ne znaju za to, nikada im nisam rekla da sam bila sa Krisom. Nikome nisam rekla. Niko za to nije znao sem mene i njega. Nas dvoje nismo bili u nečemu što bi se moglo nazvati vezom više je to bila kombinacija, nikakvih tu osećanja nije bilo. U osmom razredu sam prvi put imala sa jednim dečkom u kog sam bila zaljubljena. To se desilo na maturskoj ekskurziji, nakon toga me je otkačio, a onda je u srednjoj naišao Kris. Tražio je to od mene, a ja sam mu to dopustila jednom, ali to je nastavilo da se dešava još mnogo puta, mnogo češće.
Sve je počelo drugog dana škole u prvoj godini, pred čas fizičkog.

Retrospekcija (Povratak u prošlost)

Skidala sam majicu kad je neko uleteo u žensku presvlačionicu. Vrisnula sam i odmerila momka koji je stajao preda mnom. Bio je to visoki momak, raščupane smeđe kose. Oči mu nisam videla, jer mi je bio okrenut leđima držeći se za kvaku i zaključavajući vrata. Moram da priznam jako je zgodan. Zaključao je vrata!?

,,Izvini, morao sam, jedna devojka...", rekao je dok se okretao ka meni a zatim stopirao sa pričom kad me je ugledao polugolu. ,,O la la", rekao je pa oblizao usne. ,,Vidi, vidi. Šta mi to imamo ovde?" Govorio je prilazeći mi. Kad mi je bio dovoljno blizu pogledao je u moje grudi i prešao kažiprstom po krajevima mog brusa. Lupila sam ga po ruci majicom koju sam držala u rukama, pustio me je, ali samo na kratko. Ubrzo nakon toga uhvatio me je za zadnjicu što mi se nenormalno jako svidelo.

Postavila sam ruke na njegov vrat, a on je spustio usne do mog vrata i počeo da ga ljubi, počela sam da uživam i da ispuštam nekakve čudne zvukove. Ali onda sam došla sebi i progovorila. ,,Stani, ne možemo. Ne znam ti čak ni ime."

,,Kris. Kris Bejker", rekao je pa vratio usne na moj vrat.

,,Ne, pomeri se od mene!" Proderala sam se i gurnula ga od sebe.

Kraj retrospektive

Tad sam ga upoznala, tad sam ga i prvi put odbila, ali nakon nekoliko dana njegovog konstantnog ubeđivanja pristala sam da budemo u kombinaciji. Od tog dana mi bi smo se svaki drugi dan sastali kod mene kući, kad mi roditelji ne bi bili tu i obavili to što imamo, a zatim bi on otišao svojoj kući ponosan na sebe, a ja bih ostala da ležim u krevetu još uvek pod utiskom. Nikada nismo bili kod njega kući ili ne znam ni ja gde, uvek smo to radili kod mene kući, u mom krevetu. Sve je to išlo tako dok se nisam zaljubila u njega. Tada sam želela nešto više od beznačajnog seksa, želela sam njegovu ljubav, ali naravno da je nisam dobila. Sve što sam od njega dobila kad sam mu priznala da sam se zaljubila u njega bile su bolne reči, kojih se i dalje dobro sećam.

,,Pih. Ti i ja? Nikad. Zar stvarno misliš da bih bio u vezi sa devojkom koju može da ima svako? Rekli smo da je ovo samo seks, i da nema vezivanja. Tako je rečeno, tako će i ostati."Bile su reči koje su slomile sve u meni i uništile trunku nade koju sam imala u sebi. Tad sam mu rekla da se gubi iz moje kuće i da mi se više ne obraća što je veoma lako podneo i otišao bez ijedne reči. Od tad ga mrzim, više od svih i svega. Od tada se nisam predala nijednom muškarcu. Od tada me niko nije imao, u svakom mogućem smislu.

,,Želim kući." Bile su reči koje su me vratile u stvarnost. Slomio me je bol koji joj se čuo u glasu. Ne zaslužuje da joj se ovo dešava.

,,Naravno, idemo", rekla sam joj nežnim glasom i zajedno sa Medi podigla sa poda.

Anastasia

Iz nekog razloga zabolelo me je kada sam izašla iz škole, a nisam ugledala njega. Samo Zejna i Mejsona.

Pazi da se ne zaljubiš Where stories live. Discover now