dvadeseto poglavlje

2.4K 85 128
                                    


Jutros, čim sam ustala, sišla sam na doručak. Mama me je obavestila da je moja baka; njena majka, bolesna, i da ide kod nje da bude uz nju i brine se o njoj. Ostaće tamo cele ove sedmice, a ako baki ne bude bilo bolje ostaće i duže. Ostavila mi je novac i rekla da je zovem ako budem imala neki problem ili nešto slično.

Nakon poslednjeg časa u školi pozvala sam Dereka, Medi i Dafni da dođu kod mene kući. Na putu do kuće smo kupili picu, neke sokove i grickalice. Sad smo u mojoj sobi, Derek leži na mom krevetu i mrvi čipsi po njemu, dok mi devojke sedimo na podu i gledamo neki romantičan film na laptopu.

Još od kako je film počeo Derek ne prestaje smoreno da izdiše, glasno. Veoma glasno. Trpela sam ga do sada, ali sada stvarno više ne mogu.

Kapak levog oka je počeo da mi titra, a i glava je počela da me boli. Polako sam sa palcem i kažiprstom izmasirala bolno mesto pa se obratila osobi koja je bila izazivač moje glavobolje.

,,Prekini!", odbrusila sam mu. Gledao me je u šoku. U tonu mog glasa nije se nalazila ni trunka nežnosti, tako da mi je u trenutku postalo krivo što sam se proderala. ,,Izvini... samo... možeš li da prestaneš to da radiš? Malo me nervira." Skupila sam usne i spustila pogled sa njega na tepih, pa prešla rukom po njemu, osetila sam mekani materijal koji me je umirio i oslobodio neprijatnosti koju sam osećala, pa sam vratila pogled na Dereka.

Uspravio se i pogledao me. ,,Izvini ti, ali ne mogu da gledam ta sranja", rukama je pokazao ka laptopu i prevrnuo očima.

Pogledala sam u ekran laptopa. Prikazivala se scena gde se mladi par ljubi i kreće ka krevetu koji je bio iza njih. Legli su i počeli da se skidaju dok su se strasno ljubili. Brzo sam skrenula pogled.

,,Znači želiš da ga isključimo?", upitala ga je Dafni sa podignutom obrvom i nekakvim čudnim osmehom.

,,Ne!", viknuo je kad je Dafni krenula da prekine film. ,,Nemoj. Sad postaje zanimljivo. Konačno malo jebeno dobrih scena." Sišao je sa kreveta i utrpao se između mene i Medi.

,,Fuj!", rekla sam i pokrila oči dlanovima kad je onaj par krenuo sa dodirivanjem, stenjanjem i dahtanjem. Osetila sam kako mi se krv sjurila u obraze, a takođe sam i grickala donju usnu.

Stidim se i neprijatno mi je da ovo gledam, pogotovo u muškom prisustvu, u ovom slučaju Derekovom prisustvu.

,,Daj Anastasia, pogledaj! I ti ćeš ovo nekad raditi, tako da uči malo." Izdahnuo je, uhvatio me za zglobove ruku i pokušavao da mi ih skloni sa očiju.

,,Ne!", rekla sam razmaženo i vrištala. Uporno je pokušavao da mi skloni dlanove sa očiju, a ja sam se otimala, dok se on zabavljeno kikotao.

,,Daj, ostavi je na miru!", smoreno je rekla Dafni.

,,Okej. Ionako su ovi iz filma završili."  Osetila sam kad je pustio moje zglobove iz njegovog stiska.

Poverovala sam u ono što je rekao i iz tog razloga sklonila dlanove sa očiju, ali sam odmah zažalila što sam to uradila. Lagao me je. Erotska scena još uvek nije prestala.

Vrisnula sam i udarila ga po glavi a zatim ugasila laptop.

,,Odvratan si." Lupila sam ga po ramenu, a on je jauknuo i počeo da se smeje.

,,Pa šta? Malo edukacije nije na odmet. Nije kao da to nikad nećeš raditi sa nekim. Veruj mi, tad će ti se mnogo svideti", našalio se i namignuo mi.

,,Kretenu!", devojke i ja smo rekle u isto vreme, i sve tri ga udarile po glavi.

Jauknuo je i uhvatio se za glavu. ,,Vama će postati običaj da mene šljepate po glavi, vidim."

Pazi da se ne zaljubiš Where stories live. Discover now