sedamnaesto poglavlje

2.4K 92 132
                                    


,,Gde ste vi do sada?" Upitala nas je Dafni nakon što smo se vratili, dok nas je Derek streljao pogledom.

,,Šta tebe to jebeno briga?" Odbrusio joj je Zejn.

,,Samo sam pitala, kretenu", promrmljala je.

,,Igrali su se pronađi rupicu, a za to je potrebno vremena", lupio je Mejson i počeo da se smeje, a meni su se obrazi blago zarumeneli.

Nije se desilo ništa tamo, u onoj sobi, sem puno ljubljenja, par dodira i nekoliko uzdaha koji su izazvani dodirom njegovih usana sa mojim vratom, još uvek nisam spremna na više. A kad neko pomene tu temu ja se skroz postidim, neprijatno mi je da pričam o tome.

Ono što me je zbunilo je Mejsonov pogled koji je uputio Krisu nakon što se ismejao na svoje budalaštine. Gledao je u Krisa nekako ozbiljno kao da pokušava da izvuče odgovor na nepostavljeno pitanje iz njega. Podigla sam pogled ka Krisu koji je stajao pored mene, odmahnuo je glavom gledajući u Mejsona. Šta se to ovde dešava?

,,Jeste li raspoloženi za jednu igru?" Ponovo se oglasio Zejn.

,,Da!" Veselo mu je odgovorila Medi.

,,Okej...", govorio je dok je uzimao praznu flašu sa stočića ,,Igramo... masne fote!" Uzviknuo je dramatično.

,,Ne, nećemo", rekla sam.

,,Ipak hoćemo", odgovorio mi je.

,,Krećemo!" Uzviknuo je Mejson pa seo na pod. ,,Okupite se svi." Pogledala sam u Dafni i Medi a one su samo slegle ramenima.

Svi smo se okupili u krug. Kris mi je bio sa desne strane a iz nekog razloga Mejson je seo sa moje leve strane.

,,Pre nego što počnemo da postavim jedno pravilo. Znači, kakav god da izazov bude bio morate ga prihvatiti i odraditi. Znači nema kukavičluka. Misim da je svima ovo jasno", objasnio je Zejn. ,,Sad možemo da počnemo", postavio je flašu na pod. ,,Ova fota, ova fota nek...", pogledao je u mene pa nastavio ,,...otkopča Anastasiji brus zubima", zločesto mi se nasmešio pa zavrteo flašiću.

,,Šta to pokušavaš, Zejne?" Kris ga je upitao govoreći kroz zube.

Flaša se zaustavila a njen vrh je pokazivao na Mejsona.

,,Opa, vidi ti to, izgleda da sam ja taj srećnik", pravio se iznenađenim ,,Okreni mi leđa", obratio mi se.

Premišljala sam se i prvo pogledala u Krisa koji je gledao u Mejsona ubilačkim pogledom. Izgledao je kao da bi istog trena skočio na njega i izudarao ga. Pogled sam prebacila na Zejna u nadi da će reći da ne moramo ovo da uradimo, ali umesto toga on je rekao: ,,Hajde više."

Okrenula sam leđa Mejsonu tako da sam imala savršen pogled na Krisa, koji je sad gledao u mene. Stavila sam dlan preko njegove šake i čvrsto je stegla, govoreći mu time da se smiri i da je sve u redu. Osetila sam kako stiska svoju šaku. A zatim sam osetila kako mi Mejson podiže majicu, a zatim i njegov dah na svojoj koži. Sa lakoćom je zubima otkopčao brus, a odmah nakon toga osetila sam blagi bol i peckanje. Spustio mi je majicu i pomerio se od mene. Vratila sam se u prvobitni položaj u kom sam sedela i ruku položila na leđa prelazeći prstima po delu koji me pecka, a zatim zakopčala brus ispod majice.

,,Ups, mislim da će ti tu ostati šljivica", rekao je uz zlobni smešak. U tom trenutku je Kris krenuo da ustane, ali sam ga ja uhvatila za podlakticu pa se zaustavio u polustojećem stavu i gledao me.

,,O ma daj, Kris. Nemoj da se ljutiš takva je igra", ovo što je Zejn rekao više je zvučalo kao provokacija nego smirivanje besnog druga. ,,U ovo nisu upletene nikakve emocije, zar ne?" Ovim kao da je ciljao na nešto drugo, a ne na ovu igru koju igramo. Kris je opustio mišiće i vilicu pa seo.

Pazi da se ne zaljubiš Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ