"bir kez sığdım oraya, tekrar sığabilirim" (M)

2.4K 115 24
                                    

Eveettt, ateşli bir gecenin daha sonuna geldik! 😂 Biliyorsunuz yakın zamanda final yapacağım. Sizce 2. sezon gelmeli mi? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Çokça öptüm.

👀👀

"Bir kez sığdım oraya, tekrar sığabilirim Hun."

Sehun kendi düşüncelerinde o kadar kaybolmuştu ki Jongin'in yorumu karşısında irkildi. Ona doğru bakarak bozulmuş bir şekilde, "Biliyorum," dedi. Jongin ellerinden birini Sehun'un ensesindeki saçların arasına geçirdi ve ona çarpık ve fazlasıyla bilgiç bir şekilde gülümsedi. "Emin olmak istedim. Biraz endişeli gibi görünüyordun." Bu adam onun içini çok fazla görüyordu. Neyse ki Sehun onun dikkatini nasıl dağıtacağını biliyordu.

Sehun en alttan başlayarak diliyle yavaşça penisinin alt kısmından pürüzsüz başına kadar ıslak bir yol kat etti. Jongin'in parmakları kasılarak saçlarının etrafında yumruk oldu ve kalçaları hareketlendi. Sehun tatmin duygusunun yüzüne yansımasına izin vererek gülümsedi. "Senden daha ufak olabilirim ama bana vereceğin her şeyi içime alabilirim."

"Ben de buna güveniyorum." Jongin hayvani bir şekilde inleyip Sehun'u kaldırdı ve yine kanepede adamın kucağına oturacağı şekilde pozisyonlarını değiştirdi. Sehun kollarını adamın boynuna doladı ve aralarındaki boşluğu doldurmak için vücudunu onunkine bastırdı. Buna ayak uyduran Jongin de kollarını onun beline dolayarak bütün bu olayları başlatan göğsüne yapıştı. Jongin'in memesini ağzının içine iyice çekişini hissedince teni kıvılcım yağmuruna tutulu verdi. Jongin üzerine eğildi; dudakları, dili, dişleri Sehun'un göğsünde tapınırken her ikisinin de vücutları adeta eriyerek birbirine karışıyordu.

Sehun daha fazla kendini tutamayacak deliğine penisi yerleştirebilmek için pelvisini oynattı. Jongin de, Sehun da inlediler. Ve her ikisi de aynı anda yanlarındaki kondoma uzandılar. "Aklımı mı okuyorsun Hun?" "Okuduğumun senin aklın olduğundan şüpheliyim Jongin," dedi Sehun birkaç santim geri çekilerek. "Muhtemelen haklısın." Jongin ambalajı yırttı ama Sehun onun başka bir şey yapmasına fırsat bırakmadan lateksi elinden aldı. Sehun, vücudunun arzularına rağmen yavaş hareket ederek birden adamın kalın aletini sarmaladı ve kondomu köküne kadar indirdi. Sehun'un başparmakları testislerinin üzerinden geçince Jongin derin bir nefes aldı. Sonra da kafesteki canavarı serbest bıraktı. Jongin onu kaldırıp penisinin başını nabız gibi atan girişine yerleştirirken güçlü parmakları poposuna batıyordu. Orgazm olmanın verdiği gerginlik ve adamın aletinin büyüklüğü karşısında Sehun bir an için onun asla içine sığamayacağını düşünüp panik oldu. "Sığacağım," dedi Jongin boğuk bir sesle. "Hayatta yapacağım son şey bile olsa bu tatlı deliğe dalacağım." Ah, yoksa Sehun korkusunu yüksek sesle mi dile getirmişti? "Yavaş yavaş in bebeğim. Beni içine alabilirsin." Jongin uzanıp penisini okşadı. Sehun'un soluğu kesildi. Sehun'un ona inanıp inanmamasının bir önemi yoktu artık. Adamın içine girmesini engelleyecek hiçbir şey olamazdı. Sehun buna en az oksijen kadar gereksinim duyuyordu.

Jongin, bir gece önce hiçbir vibratörün kendi yerini alamayacağını söylerken haklıydı. Sehun başka bir adamın bile onun yerini alabileceğinden şüpheliydi artık. Ama ruh sağlığı için bu düşünceye kendini bırakamazdı. Ne şimdi, ne de sonra. Sehun dizlerini her seferinde birazcık aralayarak kendini ağır ağır aletin üzerine bıraktı. Birkaç santim girmesine izin verdikten sonra yukarı çıkıyor, sonra birkaç santim daha içine alıyordu. Jongin'in aleti onu genişlettikçe Sehun'un nefesleri sıklaşmaya başladı. Sonunda adamın omuzlarına tutunup aletini dibine kadar içine aldı. Alnını onun göğüs kafesine dayayan Jongin inledi: "Of, hassiktir. Sabit dur bebeğim. Bir saniye." Ama sabit durmak Sehun'un en son istediği şeydi. Hareket etmek istiyordu, buna ihtiyacı vardı. O yüzden de gidip gelmeye başladı. Sehun kalçalarını bir kez daha yuvarladıktan sonra yukarıya kalkarak neredeyse aletini tamamen içinden çıkardı. Jongin midesine yumruk yemiş gibi bir ses çıkardı. Onu uyarmak istercesine gözleri çat diye açıldı. Sehun bu uyarıyı pek önemsemedi. Aşağı yukarı, ileri geri hareket etmeye başladı; ya da aynı anda hepsini birden yapıyordu. Bunların doğru olduğundan bile emin değildi ama o kadar güzel geliyordu ki o yüzden Sehun kendini içgüdülerine teslim etti. Ansızın duyduğu gürültülü bir şap sesinin hemen ardından poposunun sol yanağında bir acı hissetti. Şaşkınlıkla haykırarak sert bir şekilde irkildi. Ama belli ki Jongin buna hazırlıklıydı ve kaçmasına engel olmak istercesine onu yerine sabitledi.

kafes dövüşü || kaihun Where stories live. Discover now