13. Nikad!

7.3K 186 8
                                    

Krenuo je nešto da govori,ali se verovatno predomislio, te je samo nastavio gledajući ispred sebe.

'Tako sam i mislila.'- promrmljala sam kroz zube.

'Ljubavi, razumem ja zašto se ti ovako ponašaš, smeta ti to što me je druga žena dirala,ali shvati da muškarac nije muškarac bez žene.'- grubim glasom je rekao i pogledao me je sa tim ledenim, zelenim očima.

'A još je manji sa više njih.'

'Pravi muškarac zna kako da zadovolji žene.'

'Možda,ali samo hrabri muškarci se ne plaše da vole samo jednu ženu.'

'Bez emocije draga, kako smo rekli.'

'Ne brini dragi,da bih imala emocije prema tebi morao bi nešto da mi značiš,a ti meni ne značiš ništa. Stranac koji se slučajno pojavio u mom životu.' - cinično sam se nasmešila.

'Gospodine stigli smo.'

'Sad se spremi ljubavi.'- rekao je,a u trenutku kad se otvorila vrata blicovi i glasna pitanja su mi odžvanjali u glavu.

Will i Eliot su hodali ispred nas držajući određenu distancu novinara od nas. Dejvid je stao ispred ulaza i obgrlio me je oko struka.

'Upoznajte svi moju suprugu, Adrianu Hill.' - kratko je rekao,te me je povukao unutra.

'Šta je ovo bilo? Ja sam mislila da si ti neki kriminalac.'- govorila sam,dok sam pratila njegovo tempo hodanja, te sam primetila smeh na njegovom licu.

'Kriminalci su ugledni građani draga.'- rekao je,a onda smo ušli u prepunu balsku salu.

Svi pogledu su bili upereni prema nama,a ja sam samo zbunjeno stajala.

'Treba mi alkohol. Pod hitno.'- rekla sam i krenula prema šanka.

'Pronađi me,kad završiš.'- začula sam njega dok sam hodala.

Sedim za šankom i posmatram njega kako priča sa nekim ljudima.
Bio je pravi zver, ponosan,drčan,otresit. Podignute glave je stajao ispred njih i govorio dok su ga oni pomno pratili. Ženski pogledi su se lepili za njega,a on je samo sa osmehom iz daljine flertovao sa svima. Gledala sam iz daljine kako je uticajan,kako svojim grubim glasom čvrsto stoji iza onog što govori, gledajući njega tako iz daljine shvatila sam da me te zelene oči isuviše privlaće. Zavode me.
Kukavički sam se borila sa svojim emocijama. Znala sam da ne smem da pokažem svoje emocije prema njega. Nisam ni sama shvatila kad pre sam počela da osećam ovakvo nešto prema njemu,ali sam bila sigurna u sebi da ne smem da dozvolim da on sazna o tome. Znala sam duboko u sebi da  on nije neko ko će da me voli. Drugačiji je od ostalih, ponosniji, bezosećajniji, hladniji, tamniji. Svojim osmehom je obarao sve oko sebe sa samim pogledom na njega. Nije neko sa kim bi mogao tek tako biti i dobiti njegovu ljubav. Hladnokrvan,a opet nasmejan sa svojim hladnim srcem i čvrstim telom. Emocionalno nedostupan, a vatra u očima je bila neizbežna u svakom pogledu i pokretu. Daleko od kavaljera,а još dalje od osobu za ljubav. Znala sam da nije on taj u koga sam se trebala zaljubiti, a tek sad sam shvatila da jesam. Duboko i svesno se puštam u njegovim zverskim kanđzama.

Idemoo daljee maratonski!😁

U ovim teškim danima za svaku državu u ovom svetu,u ovoj borbi sa Coronom gde ne možemo nikako da pomognemo ljudima koji su zaraženi, niti ljudima koji se brinu o njima,  možemo bar da sedimo kući i tako oteramo ovu opaku bolest!
Zato, ostanite kući i uživajte čitajući priče! 😊

Vaša Inna.♥️

Zver.✔️Where stories live. Discover now