26. Probaj.

6.9K 192 21
                                    

Ušla sam u kuću. Vladala je tišina,samo se čuo zvuk štikle koje udaraju u pod. Videćemo te gospodine Dejvid.
Otišla sam u sobu i obukla provokativni donji veš,a iznad providni beli ogrtać. Onda sam rešila da idem da pojedem nešto. Pustila sam pesme na telefonu i krenula da pravim sendvić, kod ovih bogataša nema ni šta lepo da se pojede. Ðek Danijels mi je bio u ruci, te sam samo ispijala po koji gutljaj uz nadu da ću ubiti ovu nesretnu ljubav u meni.

°•°•°•Dejvid Hill°•°•°•

Lažno sam se nasmejao na izjavu da je ovo dvorac iz snova, te mi je to jasno dalo da znanja da je ova devojka željna novca. Na samom ulazu sam osetio miris sveže ispečenog tosta. Kratko sam rekao devojci da sačeka, a onda sam nastavio prema kuhinji. Provirio sam malo, kako me ne bi primetila. Tiho je pevušila, a tek onda sam primetio nju u jebenom seksi donjim vešom, te mi je pritisak skočio na njišanje njenih kukova. Tiho sam se vratio nazad u dnevni boravak.

'Predomislio sam se, reci šoferu gde želiš da ideš i napusti kuću.'- grubim glasom sam rekao i bacio joj novac ispred lice. Kao mačka se bacila na novca, te je napustila kuću bez reći.
Stao sam ponovo ispred kuhinje i posmatrao nju. Izgledala je kao grčka boginja. Pitanje mi se vrtilo u glavi, kako uspeva da me ima,a da je nemam? Prvi put u životu sam poslao devojku kući. Zbog nje.
Polako sam joj se približavao sa leđa. Neprimetno. Tiho. Ruka mi je sama poletela prema njenog struka,a ona se trznula na moj dodir.
Izbezumljeno se okrenula prema meni. Samo nekoliko milimetara su delile naše usne. Osećao se alkohol u njenom dahu.

'Pila si.'- kratko sam rekao,a ona je izvila smeh u kut usne.

'Postoje neke stvari u meni koje trebaju biti ubijeni.'- bez razmišljenja je rekla, dok me je gledala krupnim očima.

'Zašto ne mogu prestati misliti o tebi? Šta je tako posebno u vezi tebe? Zašto razmišljam o tebi,a ti me samo povređuješ?' - izgovorila je sa tugom u glasu,a oči su joj bile pune suza. Shvatio sam da alkohol iznosi ono što ona krije duboko u sebi. Ono što ne želi da znam. A ono što mi trenutno otkriva.

'Zašto ti kad ti nije stalo?'- rekla je i otpila ponovo gutljaj alkoholnog pića iz flaše.

'Zašto ti kad me varaš gde stigneš?'- prošla je rukom kroz kosu,a onda su joj pale suze koje je zadržavala.

'Zašto?'- pitala je ponovo gledajući me u oči. Znam da će joj sutra biti krivo. Znam da će i meni biti krivo, ali moram ovo da uradim. Jaće je od mene. Ne mogu da zadržim sebe. Ne mogu više.

Hej! 👋
Kako ste?
Da li vam se sviđa nastavak?
Očekujem vas u komentarima. ⬇️

Vaša Inna.❤️

Zver.✔️Where stories live. Discover now