36. Uništavaš me.

6K 167 10
                                    

Gledam se u ogledalu zadovoljna svojim izgledom. Dogovorila sam se sa Elenom da idemo u nas stari klub. Kao nekad.
Napravila sam nekoliko slika i kad mi je stigla poruka od Elene da je i ona spremna, uzela sam torbicu i naprskala još jednom parfem.
Silazila sam polako stepenicama dok se orio zvuk udaranja štikle o pod. Začule su se muške glasove,a vrlo ubrzo i Dejvidovo deranje.

'Idite u kurac! Jedan prosti posao ne znate da završite kako treba! Ima da vas ubijem sve redom!'- mržnja je govorila duboko iz njega,a ja sam samo zatreperila na njegove reći.

'Nađite kako znate i umete robu, inače biće belaja.'- grubim tonom je rekao,a zatim se čuo zvuk lomljenje stakla.

Kakva roba je u pitanje?
Ćuti Adriana,što manje znaš to bolje.

Okrenuo se kad je čuo da dolazim, dok su u sobi sa njim bili još tri momka. Gledao me je od glave do pete, ponovo i ponovo.
Kao neki predator kada prati svoj plen.
Njegov ludački pogled mi je ulivao strah u kosti. Kao da mi je pržio kožu pogledom.

'Gde si pošla?' - ravnim tonom je upitao.

'Idem da se nađem sa Elenom.'

'A Elena je?'

'Moja prijateljica.'- ravno smo govorili oboje.

'Znači ne ideš da nađeš nekog ko će da zadovolji tvoje potrebe?'- rugao mi se, sa osmehom u kut usne.

'Šta ja znam, ako se neko primamljiv pojavi neću moći da odolim.'- samo što sam izgovorila on je promenio boju lica i ludački iznervirano me je gledao.

'Mhm.' - kratko je izustio i nastavio . 'Onda ti želim sreću,da pronađeš ono što želiš. Ali dobro ga pazi, možda slučajno naleti na neki metak u potiljak.'- sa ciničkim osmehom je govorio.

'Da kažem da si đavo uvredila bih đavola. Ti si mnogo gori.'- rekla sam i produžila dalje.

Samo što me je video Fredi je otvorio vrata auta,a ja sam ušla unutra.
Oh živote. Davim se,a na suvom sam. Ovako se nisam još osećala od godine smrti mojima. Kad zatvorim oči sve što vidim je bol. Ogromna bol. Oluje u glavi.
Umorna sam. Ali ne da bih spavala, umorna mi je duša. On je jedan obični ženskaroš. Muška kurva. Sjebala nas je ona glupa noć. Noć kada me je ljubio do zore, kad sam mu zaspala u naručje. Zavolela,a nisam smela. Sad ubijam tu ljubav,umirući da budem nekad voljena. Suđeno nije ljubavi toj. Prokleta ljubav. Ne brinem ja lako ću pronaći nekoga ko će me razočarati kao on,ali on nikad neće pronaći neku koja će ga voleti čisto kao ja. Svojim rećima i postupcima je pokazao koliko on zapravo nije za mene. Sad biću hladna. Srce je postalo kamen. Svako ima tu osobu  posle koje se promeni, bez obzira da li nam je donela sreću ili bol. Onda znaš da više nisi isti. Da ništa više neće biti isto. Koliko god boli biti slomljen,mnogo više boli činjenica da si sam. A ja sam sama. Sama bez ikoga na ovom svetu. Imam samo tu jednu prijateljicu i ona nije uvek tu. Ali ne brinem za sebe, nema te tuge koje ja nisam bolovala. Naučila sam se boriti sa tim.

   SenjoritaAdri:" Shine bright

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   SenjoritaAdri:" Shine bright.⭐"

Hejjj!
Evo još jedan nastavak je tuu!
Ako stignem objaviću još jedan.😊
Pišite mi, obožavam vaše komentare!

Voli vas.
Vaša Inna. ❤️

Zver.✔️Where stories live. Discover now