52.Bölüm: 'Sen Yoksan'

13.4K 932 250
                                    

Elini kaldırdı, genç kızın kafasının arka kısmına dayadı, saçlarının tutamlarını yavaşça okşadı. Dudaklarını onunkine bastırdı. Başta küçük bir şaşkınlık yaşadı genç kız, ilk defa karşılık alıyordu. Derin bir soluk aldı, rahatlamıştı.

Bu adam artık onun kocasıydı, artık onun soyadını taşıyordu. Çok yakında da çocuklarının annesi olacaktı. İki elini kaldırdı, dudaklarını ayırmadan yüzüne bıraktı, sakallarını yavaşça okşadı. Biliyordu bu gece ikisi içinde çok uzun bir gece olacaktı, kalbi hızla çarpıyordu.

Yavaşça geriye çekildi genç adam, elini kızın yüzüne bıraktı, yanağında yavaşça gezdiriyordu. Gözleri sadece gözlerinin içindeydi. Derin nefes aldı, bu gecenin öncesinde yapmaları gereken bir şey vardı.

"Namaz"

Dedi, genç kız büyülenmiş, hala adamın etkisindeydi. Sessizce bir robot edasında onaylayarak kafasını aşağı yukarı salladı.

.....

Gözlerini yavaşça araladı genç adam, günün ilk ışıkları pencereden yüzüne vuruyordu. Yatağında ve sırtüstüydü, kafasını sağına çevirdi. Gördüğü manzara yüzünde ufak bir tebessüm oluşturdu.

Genç kız başını adamın uzatmış olduğu kolunun üzerine bırakmış sessizce uyuyordu. Dağılmış saçları yüzünü kapatmıştı. Pozisyonunu bozmadan sol kolunu yavaşça kaldırdı, kızın yüzüne yaklaştırdı. Saçlarının tutamlarını uyandırmama gayretiyle kulağının arkasına bıraktı.

Elinin kemikli sırtıyla yüzünü yavaşça okşamaya başladı, mutluydu. Birkaç gündür geçirdikleri tempolu günler dün gece itibariyle son bulmuş, bu kadın herşeyiyle ona ait olmuştu.

Başını yavaşça eğdi, kızın saçlarına yaklaştırdı. Ufak bir öpücük kondurunca kıpırdanmaya başladığını fark etti. Bakışlarını hiç ayırmadan yüzüne baktı, genç kızı önce ufak bir esneme sardı, ardından gözlerini açtı.

"Günaydın"
"Günaydın"

Karşısında onu izleyen bir çift mavi vardı, yüzünde ufak bir gülümseme oluştu. Düğünü ve dün geceyi anımsadı.

Tek kelime edemedi, daha da yaklaştı. Adamın çıplak olan göğsüne sokuldu, kolunu da beline sıkıca sardı. Yüzünde utangaç bir tebessüm vardı.

"Nedir seni gülümseten?"

Alt dudağını ısırdı genç kız, adamı sıkıca sardı. Biliyordu artık, istediği kadar bu şekilde kalabilir, ona sarılabilirdi. Ne Zeynep Hanım'a yakalanma ne de komşulardan duyulacak dodikodu korkusu vardı.

"Evlilik çok güzelmiş"

Genç adam güldü, kafasının üst kısmına küçük bir öpücük kondurdu. Kolunu aynı şekilde beline sardı.

"İyi uyuyabildin mi?"

Kafasını aşağı yukarı salladı Nehir, kendini çok iyi hissediyordu. Gözlerini kapadı, adamın kokusunu içine çekti.

"Hiç olmadığı kadar"

Bakışını kaldırdı, mavilere baktı. Yavaşça doğruldu, çok yakınında durdu, genç adam dudağına kısa bir öpücük kondurdu.

.....

Yavaşça gözünü açtı genç adam, karşısındaki duvarda saat vardı. Öğlene geliyordu, şaşırdı, bakışını çevirdi, genç kız hala uyuyordu. Elini yavaşça saçlarında gezdirdi.

"Çiçeğim"

Duyduğu tek hece kızı uykusundan uyandırdı, gülümsedi. Elini adamın yüzüne yaklaştırdı, sakallarında yavaşça gezdirdi.

Bir Davetsiz Misafir - (Bitti) Where stories live. Discover now