54.Bölüm: 'Sadece Hamileyim'

22K 1K 697
                                    

Gerçek değildi, bu otopsi raporu sahteydi. Annesininde biri tarafından öldürülmüş olması mümkün değildi. O sadece trafik kazası geçirmişti.

"Çiçeğim" dedi genç adam, yanına yaklaşmak istedi. Nehir hızla kafasını salladı, elini uzattı, geri geri adım attı. Yere çöktü, iki elini kulaklarının üzerine bıraktı, hiçbir şeyi duymak istemiyordu.

Bir adım ileride durdu Ali Demir, aynı şekilde eğildi. Gözlerinin içine bakmaya çalıştı ama mümkün görünmüyordu.

"Babanı öldüren kişi abin değil."

Kafasını kaldırdı genç kız, gözleri adamın mavi gözleriyle buluştu. Şaşkın bir ifade sarmıştı yüzünü.

"Ne?"
"Yıllar önce annen, aylar önce de baban aynı kişi tarafından öldürüldü."

Ayağa kalkmaya çalıştı Nehir, zorlanarak doğruldu. Yüzünü sararma almıştı, gözyaşları sessizce süzülüyordu.

Genç adam uzak kalmaya dayanamadı, iki adımı tek adımla birleştirip yanına yaklaştı. Kollarını sıkıca sardı, bir eli belinde diğeri de saçlarındaydı.

"Babanın, anneni üvey babasından kurtardığını biliyorsun değil mi?"

Sessizdi genç kız, yüzünü kocasının omzuna gömmüştü. Kalbi delice çarpıyor, gözyaşları ardı arkasına akıyordu. Kafasını yavaşça aşağı yukarı salladı.

Çok küçükken annesinden, daha sonraki yıllarda da babasından defalarca duymuştu. Hale Hanım üvey babasının zalimliklerine maruz kalan genç bir kızdı.

Asım Bey gerçekleri öğrendiği anda da delicesine hoşlandığı genç kızı elinden almıştı. Kimse bilmememişti o anda, o adamın öfkeyle dolacağını, kinini bu şekilde alacağını.

Bir gölge gibi üvey kızını takip ettirmiş, kaza süsü vererek de ölümüne neden olmuştu.

"Annen ve babana bu yüzden hep öfke biriktirmiş." eli yavaşça kızın saçlarında geziniyordu.

"Baban da, annenin ölümünün cinayet olduğunu yıllar sonra öğrendi." Genç kızın yanağına hızla yaşlar süzüldü, babasının annesine sevgisini hatırlıyordu.

Avuçlarını sıktı, kim bilir nasıl yıkılmıştı? Kim bilir ne kadar üzülmüştü? Karısını üvey babasından sadece birkaç yıl koruyabilmişti.

Geriye çekilmeye çalıştı, genç adam izin vermedi, yığılacağını biliyordu. İkisi de ayaktaydı, sıkıca kollarını sarmıştı. Yanında olduğunu ve hep olacağına ikna etmeye, cesaret vermeye çalışıyordu.

"Annenin intikamını almak istedi, günlerce araştırdı. Uzun uğraşları sonunda da o kişiye ulaştı."

Gözleri boşluğa bakıyordu Nehir'in, sırtında ve saçlarında kocasının güven veren elini hissediyordu. Yanağını omzuna bırakmış bekliyordu.

"Doğum gününün olduğu gece baban son hazırlıklarını yapmış harekete geçmek için. Abin.."

Sustu, genç kızın yanağına iki damla yaş hızla süzüldü. O geceyi hatırlamaya çalışıyordu, gösterişli partide doyasıya eğlenmeye çalışırken babası da bir savaşın içerisindeydi.

"Baban son planlarını telefonla konuşurken de abin istemeden kulak misafiri olmuş. Karşısına dikilip planından vazgeçmesi için ikna etmeye çalışmış ama işe yaramamış. İkisi arasında, senin partide olduğun anlarda büyük bir tartışma geçmiş."

Gözlerini kapadı genç kız, zihninde parti vardı. Alkol şişelerinin dibini getiriyor, kendinden geçmişçesine dans ediyordu. Ailesinin ona eşlik etmemesinin de öfkesini yaşıyordu.

Bir Davetsiz Misafir - (Bitti) Where stories live. Discover now