1

700 60 14
                                    

~Dazai szemszöge~

Egy idegen ágyban keltem. Nem emlékszem semmire a tegnap estéről. Csak annyit, hogy zuhanok és jön valaki. Az arcát nem láttam és nem is beszélt. Faszom majdnem sikerült meghalnom erre meg megmentenek. Lassú felfogású rohadékok.

-Szia! Ne haragudj, hogy csak így letámadtalak de kurvára nem állt szándékomban megmenteni a drága életecskédet szóval megköszönhetnéd vagy valami. - mondta egy vöröske neki támaszkodva a falnak. Nagyon kicsi volt. Hány éves lehet? 8? Hát ha az akkor kurva nagy bajok vannak.

-Elnézést a zavarásért nem szándékozom tovább itt maradni. - legyintettem a kezemmel - És kurvára nincs okom megköszönni amit tettél. Amúgy is hány éves vagy te törpillácska?

-15 vagyok te seggfej! Még kurvára növésben vagyok, jó!? - gyilkos tekintetét rám szegezte. Ez érdekes ugyan annyi mint én...Chh kurvára nem kellett volna ezt csinálni most mégjobban gyűlölöm magam.

-Többet ha lehet ne mentsd meg az életemet! Most megyek megint oda vissza szóval viszlát. - vettem vissza a fekete kabátomat de előtte még gyors leszedtem a sok fáslit a kezemről és újat tettem a helyükre. Mikor ténylegesen kész voltam a törpe elkezdett méregetni addig ameddig meg nem szólalt.

-Chh! Kurvára gyerekes a felfogásod Dokmaffiáshoz képest! - várjunk egy percet. Honnan tudja, hogy Dokkmaffiás vagyok? Ki a büdös francom ez a gyerek?

-Még is ki vagy te?! - szegeztem egy pisztolyt a fejéhez - Kurvára nem te mondod meg, hogy milyen a szellemi képességem! - egyből el is vettem a fegyvert nem állt szándékomban lőni. Ilyen kis faszkalapra nem is szánnám az energiám.

-Chh! - idegeskedett amikor én kiléptem az ajtón.

Elindultam a Dokkmaffiához mivel Mori-san beszélni akart velem. Istenem ennek is most kell behívatnia. Egy óra sétálás amire odaérek. Ráadásul megint csak az lesz, hogy azt a szőke kis csajt öltözteti mint valami barbie babát. Ezután a csaj behisztizik és Mori-sannak el kell vinnie utána fél óra mire vissza ér. Gyors felhívtam, hogy mit akar bár belegondolhattam volna, hogy soha a büdös életbe nem beszélne komoly dolgokról telefonon. Lassan oda értem.

-Miért hívatott Főnök? - kérdeztem amikor besétáltam az ajtóján. Bár nem sokáig maradtam nyugodt. A kis vörös Mori-sannal ült szembe az asztalnál. Mi a büdös faszomat keres itt ez a gyerek. - MORI-SAN, MIT KERES ITT EZ A GYEREK?!

-Te is gyerek vagy! - állt fel az asztaltól.

-De én idősebb vagyok és magasabb törpike!

-Én meg erősebb te ős múmia!

-Álmodik a gyomor! Kit hívsz te ős múmiának?!

-Téged te fasz!

Már készültem megütni amikor Mori-san megállított minket.

Ha Megállíthatnám Az IdőtWhere stories live. Discover now