10

410 53 18
                                    

-Igazad van. - azzal Mori kiment az ajtón egyedül hagyva a kis vörössel. Úgy aludt mint a bunda. A haja belelógott a szájába. Kiszedtem belőle az összes hajszálat de amikor az utolsót próbáltam bekapta az ujjam álmában.

-C-Chuuya! - lepődtem meg. Persze nem hallott. Szerintem arra sem kelne fel, hogy ha égne az egész ház. Ezután a kis vörös kivette a szájából az ujjam és magához szorította mint ha valami plüss lenne. Szerintem álmában valami kisbabát játszik. Hogy ha én ezt előre tudtam volna inkább bent hagytam volna a haját a szájában. - Hé! Chuuya ha így folytatod eltöröd a kezem. - lököttem vagy 3 percen át mire felkelt.

-Dazai! Miért kellet - fejezte be és a kezemet bámúlta ahogy szorította majd rámnézett - Ez meg mi? - pislogott kettőt majd eldobta a kezemet magamellől.

-Hát tudod...Bevetted az ujjamat a szádba. Utána meg magadhoz ölelted a kezemet.

-Fhuj! - köpött egyet a lavorba - Chh! - elfordult piros fejjel habár nem tudtam nagyon megállapítani mivel nem láttam az arcát.

-Csak nem bedurcizott a kislány?

-Nem vagyok kislány, és nem durciztam be... - mélyült el a hangja. Majd kiszállt az ágyból.

-Hó! Hó! Hó! Chuuya! - döntöttem vissza.

-Mi vagy te, mikulás?! Már jól vagyok engedj dolgozni!

-De ha össze esel egy élet vagy halál harcban ne engem okolj ha meghalsz.

~Chuuya szemszöge~

-Chh! Ameddig... - halkult el a hangom a végén.

-Mi a baj vöröske?

-S-semmi! - mosolyogtam.

Igazából, tényleg nincs semmi baj ameddig mellettem van. Hiszen tudom, hogy megfog védeni. Én leszek a világ legerősebb embere és utána...utána én fogom megmenteni őt!

-Fura vagy Chuuya-kun! Na-gy-gy-gyon fura. - pislogott egyet kettőt

Ez után elindultunk a főnökhöz. Kaptunk is egy munkát, egyből oda is mentünk. Egyenlőre csak fel kellett mérni a terepet de pár idegenbe futottunk.

-Hé. Kalapos csajszi. - füttyentett az egyik amikor elmentek mellettünk. Biztos a "nyakörvemre" és a lófarkamra azt hitték lány vagyok.

-Khmm! - köszörülte meg a torkát Dazai - Ő nem egy lány! - nézett rájuk csúnyán.

-Öm izé-

-Mivan vöröske csak nem bebuzultunk? - szólalt meg a másik is.

-Nem én cs-csa-

-Mivan? Csak nem félsz tőlünk?! - nevettek mind ketten

-Hé! Ajánlom nektek, hogy-

-D-dazai...-láttam, hogy beleszúrnak Dazaiba egy kést. De szerencsére csak a kezébe, hogy ne tudja használni őket.

-Basszátok meg! Most megástátok a sírotokat! - majd Dazaiba belerúgtak egyet kettőt és kiterült a földön,persze én egyből oda futottam - D-dazai! Jól vagy? Mit csináljak? Rendőrt vagy mentőt hívjak?? Dazai! Mit tegyek? - folyott le egy kettő könnycsepp a szememen.

Ha Megállíthatnám Az IdőtWhere stories live. Discover now