- Ü Ç -

959 115 116
                                    

Harry'i öyle gördükten sonra uyuyamamıştım. Düz olduğumdan emindim ama onu öyle görünce beynimin ufak bir köşesine bir düşünce yerleşmişti. Acaba diye bir yerlerde içten içe beni yiyip bitiriyordu. Ama bu düşünceyi kafamdan atmam lazımdı.

-

Hızlı hızlı nefes alıp vererek kendimi yatağa attım. Yanımdaki kız bana gülümseyince ben de ona gülümsedim.Ama sonra bunu yanlış anlamamış olmasını umdum. Kıza başka bir şey demeyince gitmesi gerektiğini anlamış olacak ki kalkıp giyinmeye başladı sonra da yerden çantasını aldı. Yavaşça odamın kapısını açıp çıktı. Dış kapının da sesini duyunca gittiğinden emin olup kendimi soğuk suyun altına attım. 

Duştan çıkıp üstüme siyah boxerımı giyip yatağıma uzandım.Telefonumu alıp saate baktığımda gece üç olduğunu gördüm. Yarın okulum vardı. Ne güzel.

-

Sabah odamın kapısının hızlıca açılmasıyla uyandım. Ne olduğunu anlamayıp kapıya bakınca gözleri büyümüş bir Harry buldum. Sonra kendime bakınca boxerımın lastiğinin iyice aşağı düşmüş olduğunu gördüm. 

Harry bana bakmamaya çalışırken üstüme hızlıca bir eşofman altı geçirdim. "Annem uyandırmamı s-söyledi. Alarmı duymamışsın." deyince "Tamam sağ ol." deyip banyoya gittim. Daha doğrusu koştum. 

İşlerimi halledip çıkınca üstüme pantolon tişört geçirip parfümümü sıktım. Sonra aynada çabucak saçımı düzeltip aşağı indim. Tezgahtan bir elma alıp onu ısırırken Harry'e döndüm. "Yürüyecek misin?" diye sorunca başını salladı. Ben de evden çıkıp arabama bindim

-

Son derse gireceğimiz arada Zayn'in bana kaş göz yaptığını fark ettim.İşaret ettiği yere bakınca bahsettiği kızı gördüm. Tamam. Kız cidden güzeldi. Zayn'in ondan etkilenmesine şaşırmamıştım. Kız ise Harry'e bakıyordu. Hatta bakmak değil baya baya bakışlarıyla yemişti. Önüme dönüp Zayn'e "Cidden güzel kızmış." dedim. "Ben sana demiştim." deyince göz devirdim ve sırama ilerledim.

Dersin yarısında Zayn bana dönüp "Çıkışta partiye gidiyor muyuz?" diye sordu. Kimin olduğunu merak etmemiştim. Kafamla olur işareti yaptım ve hocaya ilgi gösteriyormuş gibi davranmaya geri döndüm.

-

Partinin olduğu yere geldiğimizde bahçede yiyişen insanları görünce gözlerimi devirdim. Hadi ama açık alanda yapmayın bari. İçeri girdiğimizde yine tüm gözler yine bize döndü. Benim gözlerim ise geçen gün bizim eve gelen çocukla dikilen Harry'e kaymıştı. Onu daha önce hiç partilerde görmemiştim. Elinde bira vardı. İçmeye de mi başlamıştı şimdi?

Kafamı sallayıp bu düşüncelerden kurtularak içkilerin olduğu alana ilerledim. Tezgahın üstünden iki bira şişesi alıp uzaklaştım.Biraları hızlıca diktikten sonra Zayn yanıma geldi. Niall'a bakınca çoktan shot atmaya başladığını fark ettim.

Zayn'le kadehleri tokuşturup diktikten sonra dünkü kızın yanıma yaklaştığını gördüm. Hadi ama. Bir gecelikti o ne sanmıştı ki. Kızı hiç takmayıp arkamı döndüm ve bir shot daha attım. Çaktırmadan baktığımda kızın gittiğini ve Zayn'in biriyle dans ettiğini gördüm.

Elime başka bir bira alıp köşeye çekildim ve insanları incelemeye başladım. Çoğu sarhoş olmuştu bile. Öpüşenler, dans edenler, hap alanlar. Normalde ben de onların arasında olurdum ama son birkaç seferdir nedensiz bir şekilde içimden gelmiyordu.  

Daha sonra Harry'i gördüm. O da sarhoş olmuş gibi duruyordu. Etrafında bir sürü kız vardı, Sarah da onlardan biriydi ama Harry sanki orada olduğunun bile farkında değildi. Gözleri yardım ister gibi etrafına bakıyordu. Elimdeki birayı birinin eline tutuşturup ona doğru ilerlemeye başladım. Beni fark edince sarhoş olduğu halde yüzüne bir rahatlama ifadesi geldi. Kalabalık kız grubunu ittirip ona yaklaştım.

Hard Not to Fall | Larry ✔Where stories live. Discover now