Çarpışma

1.8K 165 93
                                    

Bölüm sonu yazısını sonuna kadar okuyun tatlılarım

Uraz'ın teklifiyle onun arkadaş grubu ile takılmak için kumsalda yürüyorduk. Yürürken bir yandan arayıp hala aynı yerde olup olmadıklarını teyit etmek istemişti. Aynı yerde değillerdi ama yakınlardaydılar. Biz de attıkları konuma ilerliyorduk. Konumun bizi getirdiği yer bir karaoke bardı. Şarkı söylemeyi severdim. Burayı da bu sebeple  şimdiden sevmiştim. Beraber içeri girdiğimizde ben Uraz'ın bir adım gerisinde yürüyerek onu takip ediyorken kolunu belime dolayıp beni yanından yürüterek yürüyüşümüze de yön verdi. Gülümsiyerek baktıktan sonra arkadaşlarını görmesiyle sol elini kaldırıp selam verdi. Birkaç adımda yanlarına varmıştık.

"Hey çocuklar sizi yeni arkadaşımla tanıştırıyım."diyerek beni gösterdi.

"Laris." dedim hepsine hitaben. Uraz'la beraber toplam 4 erkek ve 3 kızdan oluşan bir gruptu. Hepsiyle kısaca selamlaşmanın ardından herkes kendi halinde takılmaya geri dönmüştü.

"Sevdin mi bakalım bizimkileri?" Uraz bana doğru eğilmişti. Ortamdaki müzik sesinden dolayı biraz da bağırır gibi konuşuyordu.

"Tatlı insanlara benziyorlar." demekle yetindim. Ne de olsa Uraz başta olmak üzere hepsini yeni yeni tanıyordum.

"Şarkı söylemeye ne dersin?" teklifini memnuniyetle kabul etmiştim. Beraber piste çıkmış söyleyeceğimiz şarkıyı seçmeye çalışıyorduk.

Charli XCX - Break The Rules

Seçtiğimiz şarkıyı söylerken enerjik melodisiyle herkes coşmaya başlamıştı. Uraz'ın arkadaşları pistin hemen önünde mükemmel denebilecek derecedeki dans figürleriyle ortamı yakıp kavuruyorlardı. Gerçek anlamda çok iyilerdi.

Söylediğimiz her bir kelimeyi hissederek söylüyorduk:

Electric lights

Blow my mind

But I feel alright

Elektrik ışıkları

Beni kendimden geçir

Ama iyi hissediyorum

 And never stop, it's how we ride

Comin' up until we die

Ve asla durma, bu nasıl bindiğimiz

Ölene kadar ortaya çıkıyor

 You catch my eye

If you wanna fly

I'm so alive

Gözüme çarpıyorsun

Eğer uçmak istiyorsan

Ben çok canlıyım

...

Şarkı bittiğinde nefes nefeseydik. Halimize gülerek pistten indik alkış ve ıslıklar eşliğinde. Elimize içecek bir şeyler alıp fondip yaparcasına diklemiştik. Fazlasıyla efor sarfettiğimiz için bir hayli susamıştık da.

"Cidden mükemmel dans ediyorsunuz." dedim hepsine hitaben.
Hepsi gülümsedi.

"Dünya çapında yarışmalara girmek için çabalıyoruz zaten." Uraz'ın verdiği cevabı destekler niteliğinde onayladıklarında gözlerim irice açıldı.

"Bu tek kelimeyle mükemmel bir şey."

"Millet geç kalıyoruz. Saatin farkında olan var mı?" Zack konuştuğunda herkes saatine bakmıştı.

KIRMIZI ODAWhere stories live. Discover now