9.

316 20 13
                                    

We zitten met ons alle aan tafel te ontbijten. Driss zit tegenover mij en naast hem zit mijn vader....

Ik zit naast Loubna en Walid. Soraya zit ook naast Walid. Als dat maar goed komt. Ik pak mijn chocolade broodje en kauw er nerveus op.

Mijn vader kijkt Driss met een serieuze blik aan. Waarom kijkt hij zo eng? Dan pas merk ik de tatoeages die onder zijn trui tevoorschijn komen.

Mijn hart stopt met kloppen. Dit is de eerste keer dat mijn vader zijn tatoeages ziet. Driss merkt niks en eet rustig zijn broodje op.

Nu kijkt Loubna me raar aan. "Wat" zeg ik. "Je kauwt op je hand." Ik kijk ernaar en zie dat ik inderdaad mijn hand in mijn mond heb. Is mijn chocolade broodje al op? Dikzak dat ik ben.

"Mamaaaa Soraya heeft mijn chocoladebroodje opgegeten" schreeuwt Walid bijna huilend. Mama geeft hem een klap op zijn achterhoofd en Soraya lacht hem uit. Die twee he..

Nu pas merk ik dat Younes er ook is. Hij kijkt naar mij zoals altijd. Sorry hij is knap, maar eng.

Als onze ogen kruisen, kijk ik snel weg. Nu kruisen mijn ogen met de jongen die tegenover mij zit. Wajow ik heb nog nooit met zoveel jongens oogcontact gemaakt in mijn hele leven. En ik doe het op 1 dag. Astaghfirullah.

Na het ontbijt is Driss naar huis. Er kwam iemand langs ofzo.

Ik zit nu in de zetel met Loubna, Walid, Zakaria en Soraya. "Ik verveel me" zegt Loubna. Met Eid maak je je helemaal mooi alleen om de hele dag op de zetel te zitten. Tazzz. "Same sis" zeg ik.

Younes stelt voor om naar de Mac Donalds te gaan. We zeggen tegen onze ouders dat we zogezegd een ijsje gaan eten, maar iedereen weet dat we wahed gekke menu pakken.

We wachten voor de auto op Younes die de autosleutels is gaan pakken. "Wauw" zeg ik met een zucht. Mijn ogen geplakt op een beeldschoon meisje voor Driss zijn deur. Ze heeft lange bruine haren en zo een mooooi lichaam. Haar make up is ON FLEEEEEK. Maar ook niet to much. Ze is gewoon perfect.

Wanneer de deur open gaat, kijk ik snel weg. "Dina" roept Driss. Gelukkig komt net op dat moment Younes naar buiten en opent de auto. Meteen stap ik in.

Ik probeer heel de autorit te denken aan Driss, maar dat lukt niet door deze twee ezels die naast me zitten.

"Are u lost babygirl" hoor ik Walid tegen Soraya zeggen. Ze barst in lachen uit. En door haar illie lach moet ik ook lachen.

"STOP DE AUTO" schreeuwt Walid opeens. Walid kruipt over mijn schoot om door het raam te kijken waar ik zit. Zijn kont is nu in Soraya haar gezicht. "DOE JE-

Ze wordt onderbroken door Walid. "Wauw" zegt hij starend naar een meisje. Ik geef hem een harde klap en meteen gaat hij terug goed zitten.

"Ze is zo mooi" fluistert hij in zichzelf. De rest van de rit is hij stil. Dan moet ze wel echt mooi zijn geweest als ze Walid zelfs stil kreeg.

Nu kan ik eindelijk aan Driss denken. Wie is dat mooi meisje? Ik krijg een naar gevoel in mijn onderbuik. Dina je bent niet samen met hem, zeg ik in mezelf. Ik laat een diepe zucht.

Bij de Maccie aangekomen, stappen we uit. Walid is zo diep in gedachten dat hij tegen een paal wandelt. We beginnen allemaal te lachen. Younes pakt zijn buik vast en ligt bijna op de grond van het lachen.

Ik veeg mijn tranen weg. "DINA WACHT" hoor ik een stem zeggen. Youssef?

Hooooi. Als jullie ergens Zakaria zien staan dan bedoel ik Younes. Ik zit nog een beetje vast in mijn vorige boek whoepssss.

Dina & DrissWhere stories live. Discover now