16.

284 18 30
                                    

Het zijn al 4 maanden later en het gaat goed. Ik heb Driss deze 4 maanden niet gezien.

Toen ik naar mijn ouders ging zag ik dat zijn huis leeg stond. Waarschijnlijk is hij verhuisd. Ik hoop voor hem dat hij een nieuwe start kan maken. Net zoals ik heb gedaan. Ik mag Younes met de dag meer en meer.

Hij is zo lief en zorgzaam. De perfecte droomman van elk meisje.

Ik word wakker met een misselijk gevoel. Die stuk taart had ik gisteravond echt niet moeten eten. Ik rol het bed af en maak me klaar voor deze drukke dag.

Vandaag komen Loubna, Walid en Soraya langs. Voor een leuke filmavond net als vroeger, maar deze keer geen ouders die het voor ons verpesten.

Ik doe een t shirt en jogging van Younes aan. Natuurlijk is die veel te groot, maar het zit zo goed. Younes was al vroeg op om te gaan werken. Ik zit heel de week alleen thuis tot s'avonds laat. Heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld, maar gelukkig is hij in het weekend thuis.

Als eerst begin ik het huis te poetsen aangezien ik te misselijk ben om te ontbijten. Na een dikke twee uur ben ik klaar en val inslaap op de bank. Mood, me everyday✌🏼

"SHIT" zeg ik wanneer ik zie dat het al 16u is. Ze komen al over 2 uur en ik heb niks gekookt en Younes komt ook al over een uur en verwacht een heel buffet.

Meteen spring ik van de bank en ren richting de keuken. What are we making today. "Kookmutjes help me out" zeg ik en pak mijn tel. Voor Younes heb ik rijst met kip gemaakt en voor de rest aardappelgratin. Younes zou die schotel in zijn eentje opeten.

Ik hoor de voordeur open gaan. "Salam aleykom" hoor ik Younes zeggen. "Aleykom salam" groet ik terug. Hij wandelt de keuken binnen en gaat achter me staan. "Het ruikt hier lekker" zegt hij en geeft me een kus in mijn nek. Ik moet lachen en duw hem zachtjes weg.

Wanneer ik me omdraai om zijn gezicht te zien schrik ik me dood. "Wat is er gebeurd" zeg ik in schok en pak zijn gezicht vast. "Niks niks, gewoon een agressieve jongen in de winkel. We hadden een discussie en toen sloeg hij me" zegt hij.

Ik geloof er niks van, maar besluit er niks over te zeggen. Zijn lip ligt open en hij heeft een blauw oog. Snel pak ik de verbanddoos en verzorg zijn lip.

Hij moet lachen en ik kijk hem met een verwarde blik aan. "Je bent schattig als je gefocust bezig bent" zegt hij met een grijns. Ik schud mijn hoofd en wil de doos weer op zijn plek zetten, maar twee armen grijpen mijn lichaam langs achter waardoor ik moet gillen.

"Younesss zet me neer" zeg ik giechelend. Hij legt me neer op de bank in de woonkamer en kust me in mijn nek. "Nu niet. Je zusjes en mijn broertje komen zo." Hij luistert niet en doet verder. Ik duw hem weg en sta op. "Sukkel" zeg ik en lach.

Ik maak nog snel lekkere cupcakes en brownies. Net wanneer ik klaar ben gaat de bel. "HALLO." Ik wordt gegroet door de mooie woorden van mijn broertje. Wat heb ik dat gemist. "HALLO" groet ik terug. Ja wat, het zit in de familie.

Ik knuffel hem en we wandelen samen naar binnen. "Ik ga me snel klaarmaken. De cupcakes en brownies zitten in de oven. Please let er op" zeg ik en ren naar boven.

Ik doe deze keer mijn eigen hoodie en jogging aan en gooi er nog een snel warm jasje bovenop. Wanneer ik hoor dat de bel gaat ren ik naar beneden.

"Loubnaaaa" schreeuw ik en spring in der armen. We hebben elkaar al twee weken niet gezien. Wat super erg is voor ons. "Soraya schatje" zeg ik en knuffel der ook. "Is shaytaan hier ook" vraagt ze en kijk om der heen. "Ja hij is de woonkamer met Younes" zeg ik.

Nadat Walid meer aandacht aan een ander meisje gaf dan aan haar besefte ze dat ze hem eigenlijk wel leuk vond, maar meneertje is hopeloos verliefd op Sarah en eerlijk ze is super mooi mashallah. Het zou toch nooit werken tussen Walid en Soraya, dat weet iedereen.

"Heeey Soraya lang geleden" zegt Walid wanner hij ons ziet. "Oh en jij ook Loubie Doubie" zegt hij. Ik ben dus niet de enige die bijnamen geeft aan iedereen. We gaan met ons alle op de zetel zitten.

Nadat de film is afgelopen zijn ze allemaal naar huis gegaan. Vermoeid lig ik op de bank de rest van de cupcakes te eten. Ik merk dat ik de laatste tijd super veel eten. "Dina ik ga slapen, moet morgen weer werken" zegt hij en geeft me een kus. Ik knik. "Ik ga nog een serie kijken en dan kom ik wel. Slaaplekker."

Hier zit ik dan, me and my cupcakes op de bank. Een beter leven kon ik toch niet wensen El hamdoulillah.

Stuur me al jullie inspiratie voor dit boek of wat je graag wilt dat er gebeurd. Ik kan altijd inspiratie gebruiken.

💞

Dina & DrissWhere stories live. Discover now