18. Kapitola

540 14 9
                                    

Současnost, New Orleans, USA

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Současnost, New Orleans, USA

„Vítej zpět mezi normálními, lásko," rozlehlo se po útulném málem domku a já se rychle otočila tím směrem. Klaus měl na sobě ten svůj obvyklý úšklebek, který uměl nosit jen on. Přešel ke mně a já se hned vnořila do toho známého objetí mého nejlepšího přítele.

„Klausi," povzdechla jsem si úlevně, když jsem cítila to známé bezpečí, které jsem s tímhle hybridem měla vždy. „Jak jsou na tom ostatní? Můj otec?" zeptala jsem se ho v obavách, protože naposledy jsem o něj málem znovu přišla.

„Naprosto v pořádku, holčičko moje," vtáhl mě do objetí můj táta. Ani jsem nepostřehla, kdy se sem dostal, ale ihned jsem ho objala zpět. Tak moc mi chyběl.

„Musíme pokročit v plánu, pane Mikaelsone," ozvala se ta krásná čarodějka, která tu stála uprostřed místnosti nezaujatá děním okolo. Její rudé vlasy měly krásný kontrast s jejími sytě modrými šaty.

„Romio, ani nás nenecháš pozdravit navrácenou známou?" zasmál se původní v místnosti a zavrtěl hlavou. „Ale máš pravdu, Kol ji nepřestane hledat a armáda čarodějek spolu s ním."

„Jaký plán máte na mysli?" zajímala jsem se, jakmile jsem se oddálila od mého otce.

„Spojí mé životní síly s těmi tvými, Eleno. Co se stane mně, stane se tobě. Co se stane tobě, stane se i mně," ozvalo se ode dveří do chodby, kde stál Enzo. Vypadal uvolněně, ale i tak na něm byla znát nervozita. To rozhodně neulevuje té mé.

„Naše životní síly? Ale... proč? Co tím chcete docílit?" zeptala jsem se zmatená jak lesní včela. Už jsem přestávala všemu rozumět a jen se to zamotávalo více a více.

„Emily není zbavená vlivu Kola, takže jakmile budeme spojení, nebude mě už chtít zabít, protože nemůže ublížit tobě. A také to pomůže, když tě bude chtít znovu vydírat třeba mým zabitím. Asi by nebyl rád, kdyby přitom ublížil i tobě," vysvětlil mi, zatímco ostatní jen přikyvovali.

„Kol mi řekl, že toho vlivu měla být zbavena, jakmile mě získal zpět. Takže znovu lhal," šeptla jsem si skoro pro sebe. „Bídák," zamračila jsem se.

„To není žádná novinka, lásko. Tak, začneme?" zasmál se Klaus a skoro jako nějaký záporák z filmu si promnul ruce s velkou radostí. To vůbec nebylo znepokojující. Všimněte si toho sarkasmu.

Romia jen pokrčila rameny a přešla ke kuchyňskému pultu, kde začala připravovat různé přísady, včetně kamenné misky. Ne, vůbec to nebyla znepokojující situace.

„Au," zamručela jsem, když mě začalo pálit místo na krku, kde mě Kol kousnul a zdobilo jej vybledlé vyobrazení poupěte.

„Musíme si pospíšit," řekla jen Romia, jako kdyby nebyla překvapená, že jsem měla krk v jednom ohni. „Už ji hledá."

You Are Mine » Kol & Elena & Enzo (TVD/TO) /✓/Where stories live. Discover now