14. Kapitola

535 23 4
                                    

Současnost, USA, New Orleans

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Současnost, USA, New Orleans

Probudila jsem se v něčem měkkém, na boku, zatímco má záda byla přitisknutá k tvrdému tělu. Zmateně jsem zamrkala, netušící, co se vlastně stalo. Všechno bylo jako v mlze.

Opatrně jsem se zkusila posadit, ale ruka kolem mého pasu se utáhla a přitiskla mě k tomu tělu ještě blíž, že jsem ani nevěděl, jak to bylo možné. Zpoza mě se ozvalo tiché zamručení, než se rty přitiskly na můj krk v něžných polibcích.

„Dobré ráno, mé poupátko. Nebo možná bude lepší říct dopoledne. Pospali jsme si," zasmál se mi tiše do kůže, což způsobilo husí kůži po celém mém těle.

Kol Mikaelson. A v tu chvíli do mě vzpomínky narazily jako náklaďák. Můj otec žil, Enzo a Klaus zůstali v sídle společně s Emily, zatímco já jsem vběhla do náruče muži, kterému jsem prakticky celý život utíkala pryč. Roky ukrývání pryč.

Otočila jsem se mu v náručí tak prudce, že musel trochu oddálit hlavu, ale zářivě se na mě usmál, jako kdyby vyhrál zatracenou loterii. „Není to nádherné? Konečně, po všech těch letech, tě držím znovu ve svém náručí, v naší ložnici. Není to ta samá, jako jsme měli v Bulharsku, ale moje sídlo tam stále stojí. Nechal jsem ho zrenovovat, takže se tam můžeme vrátit," řekl vesele a políbil mě. Byla jsem z toho všeho tak ohromená, že jsem jen zaraženě zůstala bez pohybu a nechala se políbit.

„C-cože?" vydechla jsem nakonec, když se mi mozek znovu vrátil k funkčnosti. Tohle nemohla být pravda.

„Nebo bys radši žila jinde? Můžeme žít kdekoliv," navrhl a přivinul mě k sobě blíž. Zmateně jsem ho sledovala, než mi pohled sklouzl dolů a viděla ho tak bez košile, také podle toho, co jsem na sobě cítila, neměl ani žádné kalhoty nebo trenýrky. Byl nahý. Zcela a dočista nahý.

Rychle jsem se podívala na sebe a s úlevou jsem zjistila, že jsem na sobě alespoň měla nějakou košilku a kalhotky. Díky bohu.

„Chtěl jsem ti je svléknout, ale nakonec jsem si řekl, že bys to moc neocenila. Tak jsem tě nechal obléknout do tohohle," usmál se a rukou mě lehce hladil po zádech, zatímco tou druhou si hrál s pramenem mých vlasů.

„Co to děláš, Kole?" špitla jsem, zatímco jsem sledovala každý jeho pohyb jako ostříž. Byl to šílenec, to bylo potvrzené, ale neměla jsem absolutní tušení, co bude dál. S ním si člověk nikdy nemohl být jistý.

„Užívám si probuzení vedle mé snoubenky, hlupáčku," uchechtl se, jako by to byla ta nejjasnější věc na světě. To nebyla.

„Slyšel jsi, že jsem vdaná," pokusila jsem se. Možná by mě mohl nechat být, kdyby tomu věřil.

„A taky jsem slyšel, že to řekl jen tak, protože jsi odpadla dřív, než k tomu došlo," ušklíbl se a rukou, co mě hladil po zádech, zajel pod košilku a pokračoval v hlazení po mé nahé pokožce.

You Are Mine » Kol & Elena & Enzo (TVD/TO) /✓/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora