22.bölüm

2.3K 106 29
                                    


"Umuut! Umuut!" Umut'a bağıra bağıra odasına geldiğimde ilk kapısını tıklattım daha sonra kapıyı açıp içeriye girdim. Uyuyordu, evet yatmış uyuyordu. Yanına gidip yatağın kenarına oturdum ve kolunu dürtüklemeye başladım.

"Umut hadi kalk sana çok önemli bir şey söylemeyeceğim sonra uyursun." Hala ses çıkarmıyordu. Pes etmeyip kolunu dürtükleyeme devam ettim. "Umut hadi ama bak kalk sonra uyursun lütfen." Kolunu dürtükleyen elimi eliyle tuttu daha sonra oda da sesi duyuldu.

"Parmağınla kolumu deşmeyi bırakır mısın lütfen. Biraz daha deşersen delik açılacak." Dediğini es geçip söylemek istediğim şeye odaklandım.

"Umut sana önemli bir şey söylemem gerekiyor diyorum sen uyuyorsun, kalk artık kalk." Oflayarak yatakta doğruldu ve sırtını yatak başlığına yaslayıp bana baktı.

"Kaan Boşnak konseri varmış  akşam gidelim mi? Lütfen gidelim Umut lütfeen." Eliyle dağılmış saçlarını düzeltti daha sonrasında kafasını ağır ağır salladı.

"Tamam gideriz de nerde ki konser." Duyduğum şeyle hızla ona sarıldım. Ani sarılmamla bedeni kasılmıştı bunu beklemediği açıkça ortadaydı. Kollarını bana dolayıp sarılmama karşılık verdi. Geri çekilip  yüzene heyecanlı gözlerimle baktım.

"Gidiyor muyuz gerçekten o zaman ben hazırlanayım şimdiden hazırlık yapayım değil mi? Ya şarkıları unutursam o zaman onlarından üstünden geçeyim. Ayy çok heyecanladım ben." Ayağa kalkıp hızla odadan çıktığımda arkamdan güldüğünü işittim.

*****

"Elimi tut birbirimizi kaybetmeyelim." Umut'a hak vererek elini tuttum. Zaten heyecanlıyım bir de üstüne Umut'un elini tutmam heyecanımı tavan yapmıştı. İnsanların arasından geçerken önlere doğru ilerliyorduk. Yeterince öne geldiğimizde diğer elimi kalbimin üstüne koydum oha çok hızlı atıyordu.

"Kaan Boşnak'ı bu kadar sevdiğini bilmiyordum bak." Etraftaki sesten dolayı kulağıma eğilmişti.

"Çok seviyorum hatta Arzu beni öldürecek gibi hissediyorum, onsuz Kaan Boşnak konserine geldiğim için." Gülüp elini elimden çekti ve kolunu omzuma atıp beni biraz kendine çekti.

Kısa bir bekleyişin ardından Kaan Boşnak'ın sesi duyuldu ardından platformda gözükmesiyle insanların çığlıkları ve alkış sesleri duyuldu, o insanlar içinde bende vardım evet. Hoşgeldiniz fasılları geçtikten sonra sevdiğim şarkılardan birini söylemeye başladı.
Nakarat kısmı geldiğinde arkamdaki Umut'un bedenine biraz daha sokuldum Umut'ta kulağıma eğilip sözleri tekrar etti.

"Değişmem gülüşünü tüm dünya benim olsa da." 

Sadece şarkı mı söylüyordu yoksa sözlerini bana mı söylüyordu bilmiyordum ama yaptığı her şey beni acayip heyecanlandırıyordu. Şarkı bitmiş şimdi ise başka sarkıya geçilmişti.
Sıradaki şarkı Yorgunum ve Ağrılardı şarkıya eşlik ediyordum. Bu gidişle sabah boğazlarım ağırayacaktı.

"Yorgunum ve ağrılar kırıklarım var. Eziklerim çiziklerim biraz daha tanısam seni bu gece. Başımda beklemeni isterim."

Arkamda bana nerdeyse sarılı duran Umut faktörü vardı birlikte her şarkıya eşlik etmek çok güzeldi. Onunlayken bir şeyler yapmak çok güzeldi. O çok güzeldi

Şimdiki şarkı ise gruplarından olan bir şarkıydı yeni çıkarmışlardı ama çıktığı ilk zamanlardan beri dinlediğim için fazlasıyla aşinaydım. Arzuyla birlikte sevdiğimiz bir şarkıcı olduğundan eksiksiz her şarkısını biliyorduk.

"Kalan olmadın,giden olmadın, bana bir kere gülen olmadın, kalan öyle ben giden öyle sen, bu gidişle ben biterim anladım."

Umut beni kendine çevirdi yakındık, fazla yakındık. Gözlerim içine bakıyordu, böyle bakma lütfen Umut çünkü kendime engel olamayabilir ve güzel dudaklarından öpebilirim. Gözlerini kapatıp alnını almıma dayadı, bende gözlerimi kapattım ve sıradaki şarkının başlamasını bekledim. Verdiği her nefes yüzümde dağılırken sağlıklı düşünemiyordum. Kendimi büyülenmiş gibi hissediyordum, bu his mükemmeldi. Ardından şarkı başladı ve Umut tekrar etti şarkıyı.

"Hep beni bil beni söyle.Dilinden düşmiyim. Fırtınalarım olsa da bu ara güneşliyim. Fırtınalarımı yaza çevirdin güzelim seninleylen hep güneşliyim ben artık. Eylül." İsmimi söylemesiyle gözlerimi açarak mavilerine baktım. Bana bakıyordu güzel bakıyordu çok güzel bakıyordu.

"Seni seviyorum." Şu an gerçek miydi? Bana beni sevdiğini söylemişti. Şu an ciddi miydi? Şaka mı yapıyordu eğer şakaysa hiç komik değildi. Ciddi bakıyordu anlamlı bakıyordu. Şaka yapmıyordu evet, evet beni gerçekten seviyor. Gülümseyip onu tekrar ettim.

"Seni seviyorum." Ben hala gülerken dudaklarımın üstündeki baskıyla gülümsemem daha da büyüdü. Küçük bir öpücüktü ama güzel bir öpücüktü. Geri çekilip yüzüme baktı.

"Seni seviyorum Eylül Oğuz."

Tekrarladım.

"Seni seviyorum Umut Ayder."

«»«»«»

Oldular! Sevgili oldular!

Kısa bir bölüm ama dayanamadım artık yaptım ben bunları.

Kaan Boşnak manzaralı sevdiğine seni seviyorum demek mi Allah'ım nasip et

Gelecekteki sevgilime burdan sesleniyorum böyle bir ortamda beni sevdiğini söylemezsen şimdiden bu işi bitirelim Öalwödlwödoql
Ay neysee

Kendinize iyi bakın🥰

'Bir Kahve? | TextingWhere stories live. Discover now