23.bölüm

2.3K 102 18
                                    

                     358 beğeni 39 yorum@umutayder: öpeyim mi bir kere?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

358 beğeni 39 yorum
@umutayder: öpeyim mi bir kere?

@eylüloğuz: bir kere mi?
@umutayder: sonsuza kadar

@deryayılmaz: YİĞEN İSTİYORUM ADI DERYA OLSUN HEMDE 3 TANE
@umutayder: alın şu kızı profilimden

@ezgihare: anskm bismillah dur bir şey oluyor ananı bu ne!
@umutayder: 😏

@candemir: nokta atışı
@umutayder: aynı atışı senden de bekliyorum

                      376 beğeni 40 yorum@eylüloğuz: sevsene beni ömrümün sonuna kadar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                      376 beğeni 40 yorum
@eylüloğuz: sevsene beni ömrümün sonuna kadar

@umutayder: severim seni ömrümün sonuna kadar
  @eylüloğuz: hep sev

@anılcanertaş: 2 tane istiyorum
  @eylüloğuz: ne istiyorsun?
    @anılcanertaş: bebek
       @eylüloğuz: iyice sapıttın sen

@arzuçiftçi: AMAN ALLAH'IM BU GÖZLERİM NELER GÖRÜYOR BÖYLEE!!
@eylüloğuz: tanıştırayım Eylül ve Umut

@erensarı: pek bir şey demeyeceğim fotoğrafta her şey belli
  @eylüloğuz: ehehehehe kıskanma abisii

*****

Önümde sırtına bana dayamış koca bebeğe bakarak iç geçirdim. Şu an o kadar güzeldiki anlatamıyordum. Sahil kenarına gelmiştik ve şu an kumsalda ben oturuyor Umut ise bacaklarımın arasına girmiş sırtımı bedenime dayamış bir şekilde yarı yatıyor haldeydi. Otururken boş durmuyordum ve Umut'un saçlarıyla oynuyor ara sıra öpücükler bırakıyordum. Saçları o kadar güzel kokuyordu ki beni mayıştırıyordu. Yaklaşık 2 saattir bu durumdaydık ama yarım saattir Umut'un sesi hiç çıkmıyordu. Uyuduğunu düşünüp kısık sesimle ona seslendim.

"Umut." Ona seslenmemin ardından güzel sesini duydum.

"Efendim sevgilim." Arkadaşlar biz sevgiliyiz dün geceden beri. İçim bir sıcak oldu şimdi.

"Hiç." Dememle kıkırtısını duydum ben de güldüm. "Sadece uyuyup uyumadığını merak etmiştim." Kafasını biraz bana çevirdi ve gözlerime baktı.

"Bu anı uyuyarak kaçıramazdım." Yüzünü avuçlarımın içine aldım ve onu öptüm. Utanmadım, insan sevdiğini öperken niye utansın ki. Geri çekilmemle yüzüne baktım sırıtıyordu.

"Üşüdüysen kalkalım mı? Hem geç oldu uykun gelmiştir." Düşünceli sesiyle içim bir hoş oldu.

"Üşümedim ama biraz uykum geldi, sanırım saçlarınla oynamak beni mayıştırdı." Uzanıp yanağımla kulağımın arasındaki yere bir öpücük bıraktı. Geçen seferde burdan öpmüştü ve bu hoşuma gidiyordu.

"Kalkalım o zaman hadi." İlk o ayağa kalktı üzerindeki kumları silkeledi daha sonra elini bana uzattı ve kalkmama yardımcı oldu. Ben de üzerimdeki kumları sirkledim ve Umut'a elimi uzattım tutması için. Uzattığım elimi hemen eliyle doldurdu daha sonra elini omzumdan geçirdi bu sayede hem kollarının arasındaydım hem de ellerinin arasında. El ele geldiğimiz yolu tekrardan el ele dönüyorduk. 

"Yarın akşama doğru çıkarız yola olur mu?" Evet yarın tatilimiz sona eriyordu geçirdiğim 1 hafta aşırı güzel geçmişti ama artık işlerimizden dolayı dönmemiz gerekiyordu.

"Keşke hiç gitmesek en azından aramızda mesafeler yok." Oflayarak söylediğim cümleyle Umut durdu onun durmasıyla ben de durdum ve ona döndüm. Bir elini yanağıma getirip sevdi daha sonra kollarını bana sardı. Bende kollarımı beline sardım.

"Aramızda mesafe yok ki bizim, sen özlediğin de ben her zaman gelirim yanına bazen de sen gelirsin." Kafamı salladım. Öyle olacaktı zaten uzak mesafe ilişkisi olacaktı ama aramızda güven bağı olduktan sonra mesafe sorun olmayacaktı.

15 dakika sonra eve vardığımızda lavaboya gidip işlerimi hallettim daha sonra odaya geçip üstümü değiştirdim. Yatağıma uzandığımda derin bir nefes alıp tavana bakmaya başladım. Çok zaman geçmeden kapım çaldı daha sonrasında Umut içeriye girdi. Yanıma gelip yatağa oturdu.

"İyi geceler dilemeden mi uyuyacaktın yoksa?" Kıkırdayıp kollarımı açtım sarılması için. Oluşturduğum boşluğu hemen doldurdu.

"Geleceğini biliyordum ki." Yanağıma öpücükler koyuyordu.

"Demek biliyordun." Yanağımdaki öpücükleri alnıma çıkardı ve şakağıma bir öpücük bırakıp yüzüme baktı.

"Hazırladın dimi eşyalarını bir şey unutmayalım." Kafamı salladım. Öğleden sonra denizden geldiğimizde hazırlamıştım bavulumu.

"Azcık yanımda kalsana." Az kenera kayıp üzerimdeki pikeyi açtım. Açtığım boşluğu kendisiyle doldurup pikeyi üzerimize çekti ve kollarını bana sardı.

"Yarından sonra birlikte olamayacağımız gerçeği beni üzüyor."

"Şşh deme öyle hem ne dedim ben sana mesafeleri yok ederiz." Evet mesafeleri yok edebilirdik ama her özlediğim de ben ona gidemezdim ya da o bana gelemezdi bu gerçek üzüyordu.

"Umut." Dudaklarını alnımdan çekmeden mırıldandı.

"Hıı."

"Seni seviyorum." Bir elini çeneme getirip ona bakmamı sağladı gülümsüyordu. Eğilip dudağımdan öptü ve o da söyledi.

"Bende seni seviyorum sevgilim." Ay sevgilim dedi içim bir hoş oldu bak şimdi.

«»«»«»

Geldim ama gidiyorum kısa bir bölüm farkındayım ama aklımda hiç bir şey yoktu cidden.

Kendinize iyi bakın🥰

'Bir Kahve? | TextingWhere stories live. Discover now