-/H6\-

113 9 0
                                    

'Waarom mogen we niet verder? Het bos is van de natuur!' vraag ik aan hun en ze kijken elkaar even aan.

Ze wisselen wat blikken met elkaar en grijnzen dan. Het stelt me niet gerust en er komen twee jongens op mij aflopen.

'Wil je dat zo graag weten?' vraagt Michael, die op me af komt lopen met z'n vriend Luke. Ik stap snel naar achteren, maar val over een boomstam.

Mijn hoofd komt hard tegen de grond en meteen springen de twee jongens boven op me. Ik wil weg rollen, maar ze grijpen mijn armen vast en houden me tegen de grond gedrukt.

'Ash, kom helpen! Ze is aardig sterk.' roepen de twee jongens naar hun vriend en ik weet me los te krijgen uit hun greep.

Ik ren naar mijn vriendinnen toe, maar halverwege zak ik op de grond. Dan voel ik een pijn scheut in mijn been en niet veel later word ik mee gesleurd. Ik probeer de persoon een trap te geven, maar het mislukt.

Meteen sla ik een kreet, maar mijn mond word gelijk gesnoerd door een doekje dat op mijn mond word gedrukt. Ik probeer nog tegen te werken, maar het gaat al niet meer.

'Mee werken!' sist Ashton in mijn oor en ik hoor er een klein trommetje in. Er gaat een rilling over mijn rug heen, maar ik loop dan maar met tegen zin mee. Waar neem hij me mee naartoe?

Ik kijk over mijn schouder heen en zie hoe mijn vriendinnen met die andere jongens mee lopen. Natuurlijk ook met tegenzin. Wat willen ze van ons?

O O O

We komen aan bij een dorpje, waar een groot huis naast staat. Wonen zij hier of wonen hier nog meer mensen?

Door de pijn scheut in mijn been, word ik herinnert dat ik er moeilijk op kan blijven staan. Hierdoor zal ik dus door mijn been. Ik voel hoe iemand me opvangt en ik kijk op: ASHTON!

'Rustig maar, we doen jullie niks aan.' zegt hij, bij het zien van mijn grote ogen en tilt me dan op. Waar gaat hij me heen brengen? Ik vind dit maar niks!

O O O

Niet veel later komen we aan bij een huis en Ashton belt aan. Zou hij hier wonen?

De deur gaat open en er staat een man in de deur opening. Ik kan het niet mee volgen en zoek om me heen, waar mijn vriendinnen zijn. Waar zijn ze?

'Hoi pap, mag ik naar binnen? Dit meisje is gewond.' zegt Ashton blijkbaar tegen zijn vader.

'Kom snel naar binnen dan!' zegt zijn vader en Ashton stapt snel naar binnen. Hij loopt met mij in zijn armen naar boven toe en loopt een slaapkamer in. Dan legt hij me op een bed en haalt het doekje ban mijn mond.

'Wat wil je van me?' vraag ik met een harde stem. Hij legt snel zijn hand op mijn mond. Wat heeft deze jongen?

'Mmmm mm mmmm!!!' mompel ik achter zijn hand, maar hij negeert me. O, blijkbaar kan hij me niet verstaan!

Dan haalt hij zijn hand weer van mijn mond vandaan en verlaat snel de kamer. Ik hoor hoe hij nog een slot omdraait en ik zucht geïrriteerd. Wat moet ik doen?

Ik kijk de kamer rond en zie dat het blijkbaar zijn slaapkamer is. Het is een mooi kamer en het is erg netjes opgeruimd, op een paar kledingstukken na. Ook staat er een drumstel in de kamer en een gitaar. Blijkbaar houdt hij enorm veel van muziek maken! Maar wat wilt hij van mij? Waarom neemt hij me mee hierheen? Hij zei tegen zijn vader dat ik gewond ben en ik speur mijn lichaam af op een wond, maar ik zie niks. Wat is er nou gaande? Ik kan het helemaal niet meer volgen!

De bijzondere wolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu