-/H21\-

47 5 0
                                    

Na zeker een uur door het modderige pad te hebben gelopen kom ik aan bij een verharde pad. Ik zit er tot mijn knieën onder en zucht. Fijn, dat word dalijk wassen! Voor me ligt een klein dorpje, wat Red Rage is. Jheee, ik ben er wel eindelijk!

Ik bekijk het dorpje en zie dat het op straat rustig is. Dan kijk ik naar het packhuis en zie dat er twee bewakers voor de deur staan. Nee, ik kan niet via de voorkant! Zou het packhuis ook een achterdeur hebben? Ik weet niet, maar ik kan kijken!

'Wees voorzichtig!' hoor ik Claire zeggen. Zij is tenminste positief over mij! Ik snap echt niks van Ashton, waarom hij ineens zo arrogant deed? Dat probleem zou ik later maar moeten oplossen! Ik loop richting het packhuis en bedenk alvast een zo goed mogelijk plan.

Een poosje later...

Ik kom aan bij de achterkant van het packhuis en sluip stil naar binnen. De achterkant wordt niet bewaakt, dus dat is mooi! Ik bekijk de kamer, waar ik me in bevind en schrik als ik de Alfa van deze pack voorbij zie lopen. O my god!

Tot mijn verbazing loopt hij gewoon verder en ik haal opgelucht adem, zodra ik een deur hoor sluiten. Mijn hart klopt als een idioot en ik loop zo snel mogelijk met de emmer in mijn hand, naar de troon van de Alfa. Nu zo snel mogelijk hier weg zien te komen!

Ik draai me om en ren snel weg, naar de kant die ik gekomen was. Opeens hoor ik mensen achter me aankomen en ik ga ik nog harder rennen.

'HALT! BLIJF STAAN, MEISJE!!!' hoor ik meerdere mannen stemmen roepen. Ik bedenk me geen moment en verander snel naar mijn wolf. Snel draai ik me om en grom eventjes naar de wachters. Ze schrikken zich dood en dan draai ik me snel om, waarna ik er vandoor ren. Zij kunnen me toch niet bij houden!

Even later kom ik aan bij het modderige pad en ren met mijn wolvensnelheid er over heen. Het is niet erg dat ik weer terug moet, maar door dit pad word mijn vacht vies! Ik moet nog naar 3 andere packs, maar misschien doe ik die morgen wel.

Eindelijk loop ik weer over het bospad en in mijn wolf loop ik voort. Terug naar het blauwe meer, waar mijn vriendinnen en vrienden zijn. Zou Ashton er ook nog zijn? Dalijk meent hij het echt, wat hij dacht over mij.

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now