-/H7\-

108 8 0
                                    

Ik hoor hoe er iemand de trap op komt lopen en niet veel later hoor ik het slot van het slot afgaan. Dan zie ik dat Ashton weer de kamer komt binnen lopen. Hij loopt snel naar mij toe, maar hij kijkt geschrokken naar mijn been.

'Shit, te laat!' hoor ik hem mompelen en ik kijk hem vragend aan. Waar heeft hij het in hemelsnaam over?

Stop met denken, girl!

Ik schrik van een stem in mijn hoofd en kijk geschrokken om me heen. Ashton kijkt me niet aan en zit op een stoel, waar hij met zijn handen in zijn haren zit.

'Ashton, laat me gaan!' gil ik naar hem, maar hij reageer niet.

Hou je mond! Je bent door mij een weerwolf.

Opnieuw kijk ik om me heen, maar zie niemand anders. Er rolt een traan over mijn wang en ik spring van het bed af. Snel ren ik naar de deur toe, maar loop er vol tegen aan. Wow, ik wist niet dat ik zo hard kon rennen!

Neen! Blijf hier!!!

Ik laat me niet gek maken en ruk de deur open. Snel ren ik naar de trap toe en ren de trap af. Eenmaal bij de voordeur wil ik de klink naar beneden duwen, maar dan plof ik op de vloer. Ashton is boven op me gesprongen en ik lig als een droge vis onder hem te spartelen.

'Mam! Pap! Ik heb jullie hulp nodig!' gilt Ashton en ik probeer nog altijd onder hem vandaan te komen.

Ik hoor een paar mensen aankomen rennen, maar opeens glip ik onder hem vandaan. Verbaasd kijk ik naar mijn lichaam en zie een wolvenlijf. Wat hoe deed ik dat?!

Ik probeer me weer tot een mens te veranderen en binnen no-time heb ik weer mijn mensenlichaam terug. Vlug grijp ik naar de deurklink en trek de deur snel dicht. Ik denk aan het wolvenlijf en ik zie hoe ik naar een wolf verander. Cool!

Hier blijven, je zou je zelf in de problemen werken!

Pech gehad! Snel ren ik weg en voor ik het weet ben ik al aan de rand van het dorpje. Ik wil er snel vandoor gaan, maar dan bedenk ik me dat mijn vriendinnen nog in het dorpje zijn. Wat zou er met hun gebeurd zijn?

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now