-/H23\-

52 5 0
                                    

Opeens zie ik een hand in het water en ik duw mijn hand naar boven toe, maar dan word het ineens zwart voor mijn ogen. Wie is dit?

O O O

'Komt ze al bij?' hoor ik de stem van Ashton zeggen. Wacht wat! ASHTON?!

'Jaaa, ze komt al bij!!!' hoor ik de stem van Avery gillen. Ik open mijn ogen en zie inderdaad Ashton.

'Ash, ik- ik-'

'Het is al goed, Aman. Sorry, voor mijn stomme gedrag!' zegt hij en ik kijk hem verward aan.

'Het is niet jou gedrag, het was mijn stomme gedrag! Het spijt mij enorm!' zeg ik en ga recht op zitten. Dan slaat hij zijn armen om me heen en er rollen tranen over mijn wangen. Het voelt alsof we weer samen zijn, maar diep in mijn hart zit er ook angst. Alsof hij een toneelstukje speelt!

'Ash, ik moet snel door! Kan je mij de weg wijzen naar Savage Warrior?' vraag ik dan en hij schrikt van mijn vraag.

'Ik ga je niet de weg wijzen naar de gevaarlijke Savage Warrior!' zegt hij ineens boos. Ik schrik van zijn uitbarsting en pak de emmer beet.

'Maar, Ash ik-'

'Niks maar, je gaat niet naar Savage Warrior! Punt klaar!' snauwt hij me af en ik zak op de grond. Wat nu?

'En Dark Dragon?' vraag ik met een zucht.

'Geen denken aan!'

'Ragel Hunter? Daar zitten we trouwens heel dicht bij!' vraag ik uit pure paniek. Heel even weet hij niks te zeggen en kijkt me door zoekend aan. Wat wilt hij toch van me?

'Je blijft gewoon hier! Stop met deze onzin, Amandel! Dit is geen taak voor jou!' sist hij en ik schrik van hem. Ik sta op en ren naar Michael toe, maar waar is Michael?

Verbaasd kijk ik om me heen, maar zie hem nergens. Mijn andere vrienden zijn ook nergens en ik voel me een waardeloos persoon. Zijn ze nou vertrokken zonder mij? Wouden ze niet meer bij mij zijn?

Ik begin te hyperventileren en zak op de grond. Niet lang daarna stromen de tranen al over mijn wangen. Wat moet ik doen? Deze opdracht was geschikt voor mij, zei David. Zou het dan oplichterij zijn? Of word ik gek?

'Oke, ga maar naar Savage Warrior! Maar ik waarschuw je, ze zijn daar heel erg op hun hoede en vermoorden iedereen die daar niet vandaan komen. Niemand heeft dit verhaal kunnen na vertellen!' vertelt Ashton, maar ik geloof hem niet.

'O ja, hoe weet je het dan?' barst ik tegen hem uit.

'Nou, omdat mijn vriendin daar nu is!!!!' gilt hij naar mij en barst dan in tranen uit. Ik kijk hem woedend aan en draai me dan om. Laat hem lekker in zijn sop gaar koken! Gewoon met ander meisje gaan! Idioot! Beter gezegd, wat een droplul! Dan gebruik ik maar mijn eigen instinct!

Dan stap ik naar voren, het pad op. Ik keer mijn rug naar Ashton en ga mijn avontuur te gemoed. Het kan me niks boeien hoe Asthon er over denkt, als ik deze emmers maar snel weg breng. Alleen het spannende is, als er veel bewakers zijn dan word het lastig! Met een stevige pas loop ik weg van Aston, richting Savage Warrior! Ashton huilend achter latend, maar goed. Eigen schuld, dikke BULT!

De bijzondere wolfDonde viven las historias. Descúbrelo ahora