-/H12\-

66 6 0
                                    

Ik kom aan bij een grote dorp en zie overal bewakers. Snel ren ik naar een bosje en verstop me erin, want precies op dat moment komt er een bewaker aanlopen.

'Pak die steen en gooi hem ergens naartoe. De bewaker zal er dan op af gaan.' zegt een stemmetje in mijn hoofd. Verbaasd kijk ik om me heen en zie niemand. Dat is bijzonder! Naast me zie ik een steentje liggen en pak hem beet. Met een mooie boog gooi ik hem naar een kant, waar de bewaker vandaan kwam.

'Wie is daar?!' hoor ik hem vragen en zie hoe hij op het geluid afrent.

Snel kom ik uit de bosjes en verstop me dan achter een muur. Ook hier zie ik een steen naast me liggen en doe opnieuw de steen weggooien.

'Hey jij daar! Handen omhoog en mee komen!' hoor ik opeens een stem achter me zeggen en geschrokken draai ik me om. 'Ik ken jou!'

'Dat zou zomaar kunnen.' zeg ik met een lieve glimlach op mijn gezicht. Ik sta op en loop op de bewaker uit. Hij pakt mijn polsen vast en duwt me dan naar een gebouw, wat het pack huis kennelijk is.

Hij opent de deur en duwt me hard handig naar binnen. Ugh, schoft!

'Luwie, wie heb je bij?' vraagt een zware duistere stem aan de bewaker.

'Bonzo, ik heb een kind van de pack The Moon Shadow bij. Ze was zelf hier binnen gedrongen.' legt Luwie, de bewaker uit aan Bonzo.

'Super! Sluit haar op bij de andere kinderen!' zegt Bonzo. Ik voel hoe ik mee word gesleurd en niet veel later word ik ergens naar binnen gesleurd.

'Kijk eens, je hebt een kamer maatje! Veel succes er mee!' hoor ik de bewerker ineens zeggen en ik hoor hoe de bewaker een deur opent en ineens word ik hardhandig een cel ingegooid.

'AU!!'

De deur valt hard dicht en ik ga recht op zitten, terwijl ik over mijn pijnlijke hoofd wrijf. Heel tof dit, nu heb ik mezelf in de nesten gewerkt. Alleen maar omdat ik luisterde naar dat stemmetje in mijn hoofd!

'Amandel?' hoor ik iemand vragen en ik kijk op. Maar ik zit bij...

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now