-/H14\-

60 7 0
                                    

Ashton begint te hoesten en te kuchen. Dan ontdek ik een wondje en zonder na te denken ga ik met mijn hand naar het wondje toe. Ik leg mijn hand op het wondje en ik voel hoe er een warmte uit mijn hand komt. Snel kijk ik naar mijn hand en zie een blauwe gloed uit mijn hand komen. Bizar!

'Ah! Aman, w-wat d-doe j-je?' hoor ik Ashton geschrokken vragen.

'Ik weet niet! Maar ik volg mijn instinct.' zeg ik en kijk weer terug naar mijn hand, waar geen blauwe gloed meer uit komt. Oké, ik weet niet wat ik deed! Maar... DIT IS ZO COOL!!!

'Mee komen jij!!!' hoor ik plots Bonzo de Alfa roepen tegen mij. Voor ik het weet word ik beet gepakt en mee gesleurd door de bewakers, naar Bonzo's  huis. Ik werk tegen en verander snel naar mijn wolf. Meteen val ik de bewakers aan en spring hun vliegensvlug omver, waarna ik dan tegen Bonzo aanspring. Ik land weer veilig op mijn poten en zie hoe Bonzo zijn evenwicht wist te houden.

Nu verandert hij ook naar zijn wolf en hapt gemeen naar mij. Ik hap meteen terug en hef dan mijn voorpoot. Met een harde klap sla ik hem vol tegen de grond en hij piept hard van de pijn. Net goed voor hem!

Ik draai me om en ren als een wervelwind terug naar Ashton. Meteen sta ik bij hem en verander snel terug naar mijn mens.

'Ashton, we moeten snel terug naar de pack!' zeg ik en we veranderen snel naar onze wolf. Dan rennen we weg, terug naar de pack. Ik merk een onrustig gevoel bij Ashton, maar ik zeg er maar niks van.

Aman, stop eventjes! Ik kan je niet zo makkelijk bijhouden.

Ik stop met rennen en kijk achter om en zie hoe Ashton hijgend achter me loopt. Zachtjes grinnik ik en loop terug naar hem. Hij laat zich op het pad ploffen en ik ga maar naast hem zitten.

Opeens hoor ik iets en ik verander naar mijn wolf. Ik spits mijn oren, om te luisteren waar het geluid vandaan komt. Mijn kop draait zich naar het geluid toe en ik zie een stukje terug een paar bewakers aankomen.

'Ash, we moeten nu zo snel mogelijk voort.' zeg ik wanhopig en verander snel naar mijn mens. Ik spring op en hoor Ashton kreunen. Snel grijp ik hem beet en trek hem overeind.

'Dankje voor je hulp.' grinnikt Ashton en ik rol met mijn ogen. 'Kom vooruit! Hup hup!'

Ik grinnik en ik zie hem naar zijn wolf veranderen, waarna ik ook maar verander naar mijn wolf. Hij begint te rennen en ik kijk nog heel even achterom. De bewakers komen langzaam maar zeker dichterbij en dan begin ik ook maar te rennen terug naar mijn pack.

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now