-/H10\-

89 8 0
                                    

'Ja, wij waren eerst ook normale mensen. Maar we werden ook net zoals jullie tegen gehouden, bij de bosgrens van de wolven en de mensen. Dat waren toen de Luna en de Alfa van deze pack.' vertelt Ashton aan mij en ik kijk hem verbaasd aan.

'Wat zijn een Luna en een Alfa? Wie zijn dat en waar wonen zij?' vraag ik meteen aan hem.

'Een Alfa is een roedel leidster van een pack. Daarnaast heb je nog de Luna, zij is de vrouw van de Alfa en de Alfa is weer haar man. Begrijp je het nog?' vraagt Ashton dan en ik knik.

'Ja, ik begrijp je heel goed juist.' zeg ik en ben ondertussen gestopt met huilen. Ik glimlach naar hem en leg mijn hoofd op zijn schouder. Nu ik hem beter ken, vertrouw ik hem al ietsepietsje meer.

'Awh, dankje!' zegt hij.

'Graag gedaan, maar ik wou dat je het niet wist.' grinnik ik en ik hoor hem ook grinniken.

'Heeft deze pack een naam?'

'Ja, dat is The Moon Shadow.' beantwoord hij mijn vraag.

'Zijn er nog andere packs in de buurt, waar ik moet voor op passen?' vraag ik nieuwsgierig, waarop hij knikt.

'Ja zekers, voor de packs: Hunter Claw, Red Rage, Savage Warrior, Regal Hunter en Dark Dragon. De goede packs zijn: Bleu River, Moon Stone, Night walker, White Shadow en Magical Claw.' vertelt hij en ik schrik van de vele packs in de buurt.

'Bestaan er nog meer packs?'

'Vast wel! Maar die kennen we nog lang niet. De packs die ik zonet opnoemde liggen hier in de buurt.' legt hij uit en ik sta op. Hij volgt mijn voorbeeld en opeens horen we iets afgaan. Geschrokken kijk ik naar Ashton.

'Wat is er aan de hand?' vraag ik geschrokken.

'Kut, er komen wolven van de Ragel Hunter!' vloekt hij en geeft me een duw richting het dorpje.

'Kan ik iets voor jullie doen?' vraag ik nog, maar ik krijg geen antwoord en verbaasd draai ik me om. Meteen verstijf ik bij het zien van een groepje mannen, die Ashton vast houden. Helaas zijn ze met meerdere en ik wil richting het dorpje rennen, maar een van de mannen grijpt naar me. Ik verander snel naar mijn wolf en draai me om. Gevaarlijk grom ik naar hun en dit keer verstijven zij, want ze hadden dit vast niet zien aankomen. De man die naar mij greep verandert ook naar zijn wolf en gromt nu gevaarlijk terug. Shit, wat moet ik doen?

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now