-/H20\-

50 6 0
                                    

Ik kom terug aan bij het meer en verander snel naar mijn mens terug. Mijn hart gaat zo gejaagd, waardoor mijn adem ook gejaagd gaat. Opeens bots ik tegen iemand op en ik laat me vermoeiend op de grond vallen.

'Hey Aman, gaat het goed met je? Wacht, ben je nu al terug?' vraagt de maar al bekende stem van Ashton.

'Ja, ik moet nu direct door!' zeg ik hijgend en sta snel op. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren! Ik heb alleen vandaan en morgen de tijd. Snel ren ik naar de emmers toe en pak een emmer beet. Dan ren ik snel naar het meer en laat de emmer vol lopen, terwijl het water weer eens oplicht.

Zodra die vol is til ik de emmer met moeite op en zet de emmer naast me neer. Het is aardig zwaar, maar ik moet vol houden!

'Amandel, was het gelukt?' vraagt Luke die ineens achter me staat. Ik draai me om en zie Michael naast Luke staan.

'Ja, maar naar welke pack kan ik nu het beste gaan?'

'Nu moet je zo snel mogelijk naar Red Rage.' zegt Luke en ik knik.

'Dankje, Luke! Dan ga ik snel weer door.' zeg ik en pak de emmer weer beet. Ik til de emmer op en wil weg stappen.

'Wacht, weet je hoe je bij de Red Rage moet komen?' vraagt Michael en ik schud mijn hoofd. 'Mag ik mee lopen?'

'Nee, want je moet hier blijven!' zeg ik een beetje fel. Hij schrikt van mijn uitbarsting en houdt zijn mond maar. Oeps!

Wat is er?

'Ik moet naar Red Rage! Vooruit, je mag een klein stukje mee lopen.' zeg ik en zucht. Ik moest niet zo fel uit de hoek komen!

Ben je chagrijnig?

Ik negeer het stemmetje in mijn hoofd en ik zie hoe Michael opvrolijkt. We beginnen te lopen en Michael geeft me ondertussen wat aanwijzingen. Snel wend ik nog een blik naar het meer en zie hoe Ashton Michael jaloers aankijkt. Niet zo jaloers zijn, Ash! Hij wilt me alleen maar helpen.

Nee, je laat me gewoon vallen!

Er rolt een traan over mijn wang, zonder dat ik het in de gaten heb. Waarom denkt hij nou zo over me? Ik heb alleen wat hulp nodig van de andere, niet alleen van hem.

Hier zie je, je laat me gewoon vallen! TRUT!

Ik schrik van Ashtons gedachten en hoor nog hoe Michael de laatste aanwijzingen geeft. Nu moet ik me meer focussen op de opdracht van David! Anders verpest ik heel de opdracht en komt het niet meer goed.

Doe lekker je eigen wil! Ik zoek wel een ander meisje!

Ik schrik van Ashtons gedachten en wil me eigenlijk om draaien, maar mijn lichaam verzet me. Wat moet ik doen? Hoe kan ik hem tegen houden?

Gewoon niet! Donder beter maar gewoon op!

Meteen rollen de tranen over mijn wangen en ik ren weg. Weg van Michael, weg van de rest. Ik verdien dit niet! Waarom is hij zo egoïstisch? Al snel sta ik bij een T splitsing en ik ren naar links toe. Gelukkig weet ik wel, hoe ik bij de Red Rage kom!

De emmer in mijn hand gaat hevig heen en weer, maar er valt nog net geen water uit. Ik focus mijn aandacht weer op de weg, die overgaat naar een modderig pad. Ai, nu moet ik ook eens vies worden!

 Ik zucht en stap maar het modderig pad op, waar ik een klein beetje in weg zak. Heel even kijk ik naar de lucht en zie dat het een mooi stralend weer is. Ik hoef dus geen rekening te houden met het weer! Dan stap ik stevig door op weg naar Red Rage. 

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now