-/H24\-

49 5 2
                                    

Ik kom al gauw aan bij de Savage Warrior pack en bekijk het dorpje. Het is een aardig groot dorpje, dus het zal vrij lastig worden. Voorzichtig loop ik het heuveltje op en loop direct door naar het enorme packhuis. Ook hier zie ik bewakers voor de deur en ik sluip stilletjes met de emmer in mijn hand naar de achterkant van het huis.

Om de tuin van het enorme huis staan hekken, wat het voor mij erg makkelijk maakt. Ik til de emmer op en zet de emmer aan de andere kant van het hek neer. Dan spring ik over het hek heen en land naast de emmer op de grond.

Ik pak de emmer weer beet en sprint snel naar de deur toe, omdat ik iets achter me hoorde. Snel trek ik de deur open en sprint verder naar de kamer, waar de troon van de Alfa en Luna staan. Vlug zet ik de emmer neer en ren dan snel weer terug. Zodra ik in de tuin sta zie ik Ashton staan met een pistool. Ik schrik van hem en hij richt het pistool op mij, zodra hij mij ziet lopen richt hij het pistool op mij. Is hij gek geworden?

Vaarwel Amandel! Je luistert niet naar mij en brengt het hele dorp in gevaar.

Ik schud wild met mijn hoofd en verander snel naar mijn wolf. Gelukkig heb ik de emmer al binnen gebracht, alleen moet ik er nu snel vandoor. Nog voordat Ashton schiet komen er ineens bewakers te voorschijn. Ik wil weg rennen, maar ik zak ineens door mijn poten.

'AU!' gil ik uit en kijk geschrokken naar mijn poten. Een van de bewakers had zich in een wolf verandert en me in mijn poot gebeten. Daardoor was ik dus door mijn poten gezakt. Nee, maar waarom moet Ashton hier nou perse zijn?

'AU! Alsjeblieft, laat me gaan. Die gast daar, achtervolgt me met een pistool en bedreigt me.' zeg ik en probeer op te staan. Met moeite sta ik weer op mijn poten en zie hoe de bewakers, zich op Ashton laten afstormen. Van dit moment neem ik een goed moment om te ontsnappen en spring behendig over het hek heen.

'Ze ontsnapt!!!' hoor ik een van de bewakers schreeuwen. Ik ren snel door zonder om te kijken en kom niet veel later aan bij het bos. Snel spring ik een boom in en ga op een tak zitten, waar op ik plat op mijn buik ga liggen.

Dan gluur ik naar beneden en zie even later de bewakers aankomen, maar geen Ashton. Ik zie dat ze de boom voorbij rennen en een andere kant op slaan, waar gelukkig het blauwe meer niet ligt. Ze gaan toch niet weten wie die emmer daar heeft neer gezet!

Opeens zie ik Ashton onderaan de boom staan, die letterlijk mijn kant op kijkt. Ik schrik van hem en stop met gluren. Nee, nee, nee!!!

'Aman, het spijt me enorm! Ik had het bijna verpest. Dat die bewakers me aanvielen had ik verdiend, maar kom snel naar beneden. Ik weet voor wie ik kies!' gilt Ashton naar me. Sowieso kiest hij voor dat andere meisje!

'Please, kom naar beneden. Mijn andere vriendin die- die is dood.' hakkelt Ashton en ik gluur weer naar beneden. Ik zucht en spring dan naar beneden, waarna ik op mijn poten terecht kom. Dan verander ik terug naar mijn mens en Ashton pakt mijn hand vast. 'Sorry, voor alles. Ik wil het overdoen met je! Vanaf nu, ga ik je niet meer bedreigen met een pistool. Maar ik weet zelf ook, dat je niet dood kan. Jij bent de onsterfelijke wolf!'

Er ontstaat water in mijn ogen en uit het niets trek ik hem in een knuffel. Ik voel hoe hij over mijn rug wrijft en ik begin te snikken. Niet uit verdriet, maar uit vreugde dat hij weer is zoals ik hem ken.

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now