-/H26\-

52 5 0
                                    

We komen even later aan bij de pack: Dark Dragon. Ik bekijk het dorpje en het valt me op, dat alle huizen hier even groot zijn. Welk huis, is dan de packhuis?

'Aman, dat is duidelijk te zien! Een packhuis staat altijd achterin van een pack. Is jou dat niet eens opgevallen bij alle andere packs?' vraagt Ashton aan me en ik schud mijn hoofd.

'Nee eigenlijk niet.' gniffel ik en bedenk een plan. Wat nou als hij zich in een bosje schuil houdt?

'Dat vind ik een goed idee.' zegt hij.

'Goed, verstop je dan nu in dat bosje daar!' zeg ik en wijs naar een bosje in de buurt. Hij knikt en loopt met de emmer in zijn hand naar het bosje toe. Dan verstopt hij zich in het bosje samen met de emmer. Ik zie dat hij niet meer zichtbaar is en loop dan op het dorpje af, terwijl ik de emmer mee sleur.

Het is erg rustig en kijk even naar de lucht. De zon gaat net onder en aan de andere kant zie ik de maan al op komen. Ik moet snel zijn!

Snel loop ik door naar het packhuis en check of er bewakers voor de deur staan. Niemand te zien! Ik sluip richting de deur en kijk om me heen. Oke, niemand heeft me door! Ik duw de deur zachtjes open en gluur naar binnen. Van schrik sluit ik snel de deur. Er komen juist bewakers aan lopen. Snel ren ik om naar de tuin toe en zie dat ik hier ook makkelijk over een hek heen kan springen.

Ik zet de emmer aan de andere kant van het hek en spring ik er dan zelf weer over heen. In plaats er van dat ik op mijn voeten beland, val ik hart op de grond. Hoe kan dat? Snel krabbel ik op en ontdek dat de tuin van de Alfa en Luna lager ligt. Apart!

Ik pak de emmer weer beet en sluip stilletjes naar de achterdeur toe. Als ik langs een raam kom zie ik alle andere bewakers in een eetkamer zitten. Dat zou het mij toch alleen maar gemakkelijker maken?

Niet zo veel denken! Gewoon gaan en er dan vandoor gaan.

Ik grinnik om de gedachten van Ashton en loop door naar de deur. Zachtjes duw ik de deur open en zie dat ik direct in de kamer sta, waar de troon van de Alfa en Luna staan. Stil op mijn tenen sluip ik naar de tronen en zet dan de emmer voor de tronen neer. Dan sluip ik snel weer terug en wil terug naar buiten lopen.

'EN WAAR DACHT JIJ NAARTOE TE GAAN?!' barst ineens een stem. Ik zit in de problemen!

WAT! Er staan nu juist hier bewakers!

Oke, ik bedenk wel wat! Ik ben rustig en kalm. Langzaam draai ik me om en zie een van de bewakers. Ha, ik kan zo weg rennen!

'Wat kom je hier doen?' vraagt de bewaker.

'Niks, maar ik was verkeerd gelopen. Ik zal snel weer terug naar buiten gaan.' zeg ik en zet een stap naar achteren toe. Stiekem pak ik de klink beet en duw hem naar beneden. 'Ik ga er maar weer vandoor.'

Dan draai ik me om en gooi de deur letterlijk open. Ik ren naar buiten en verander snel naar mijn wolf. Gauw kijk ik om en zie de bewaker verbaasd kijken. Dan kijk ik weer vooruit en ren snel terug, naar Ashton toe. Nu nog 1 pack te gaan!

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now