-/H19\-

50 6 0
                                    

Na uren lang te hebben gelopen kom ik dan eindelijk bij de pack Hunter Claw aan. Ik stop heel even met lopen en zet de emmer met water neer. Nu begin ik wel moe te worden, wat een sjouw werk!

Ik raap al mijn moed weer bij elkaar en til de emmer weer op. Waar moet ik de emmer nu eigenlijk neer zetten? Dat heeft David niet verteld!

'Sorry, dat ik me niet meer heb laten horen. Ik heet trouwens Claire. De emmer moet in het packhuis zien te komen, bij de Alfa: Kaan en de Luna: Georgina. Als zij de emmer zien, worden ze betoverd door het water en worden zij goeie mensen. Ze zullen dan geen wraak zuchtige dingen meer doen. Doe je best!' zegt Claire en ik raap al mijn moed bijeen.

Ik bekijk het dorp en zie dat het niet heel druk is buiten. Dit zou een schone kans voor mij moeten zijn! Nu alleen maar hopen dat er niemand binnen is.

Snel zet ik er een vaart op en ren naar het packhuis toe van de roedel. Ik kom er al snel aan en kijk of de deur open is. Tot mijn verbazing is deze inderdaad open en ik glip snel naar binnen, met de emmer in mijn hand.

Ik sta in de hal van het packhuis en loop naar twee grote deuren. Heel even luister ik aan de deur en hoor tot mijn verbazing niemand. Waar zouden ze allemaal zijn?

Zachtjes duw ik de deur open op een kiertje en gluur naar binnen. Ik zie niemand en check de omgeving verder, maar ik zie echt helemaal niemand. Dan stap ik maar naar binnen en loop naar binnen toe. Helemaal achter in de enorme kamer zie ik een grote en een kleine troon staan. Dat zal de beste plek zijn.

Ik loop met de emmer in mijn hand naar de tronen toe en zet de emmer dan vlak voor de grote troon. Dan draai ik me snel om en ren naar de deur toe. Mijn hart gaat ineens als een gek te keer en ik verlaat snel de grote kamer. Ik snel naar de deur toe en ren naar buiten. Vlug sluit ik de deur en verander snel naar mijn wolf. Als een windvlaag ren ik snel weg, terug via de weg die ik gekomen ben. Snel terug naar mijn vrienden!

De bijzondere wolfWhere stories live. Discover now