-/H27\-

46 5 0
                                    

Zodra ik aankom bij Ashton zie ik dat er bewakers staan. Oeps! Nog voor ze me hebben gezien duik ik het bosje in en bots tegen Ashton aan. We houden ons allebei stil en wachten af, totdat de bewakers weg zijn.

'Laten we naar de Alfa gaan. Ik dacht dat ik iemand hier zonet hoorde!' hoor ik een van de bewakers zeggen. Dan hoor ik de bewakers weg rennen en we komen allebei te voorschijn.

'We waren bijna gesnapt! Laten we er maar snel vandoor gaan. Dark Dragon heeft de emmer, nu alleen nog naar Regal Hunter.' zeg ik en Ashton knikt.

'Je hebt gelijk! Gauw naar de laatste en dan terug naar onze eigen pack.' zegt Ashton en ik knik.

'Maar geef mij maar de emmer. Ik draag hem het laatste stuk!' zeg ik en hij haalt opgelucht adem. Whaha, hij kon de emmer niet meer lang dragen!

'Stop met denken over mij!' sist hij in mijn oor en drukt dan een kusje op mijn wang. Ik grinnik en we lopen snel weg van de pack.

O O O

Direct daarna komen we aan bij de Regal Hunter pack. Ik wil er meteen op af rennen, maar Ashton houdt mijn hand ineens vast. De emmer vliegt bijna uit mijn hand en snel verstevig ik de grip om de hendel van de emmer.

'Wat is er?-'

'Verstop je! Snel!' sist hij en trekt me mee een bosje in.

Ik hoor hoe er een grote groep wolven voorbij stuiven en ik gluur langs de takjes. Even later zie ik dat ze aan de horizon verdwenen zijn en ik kruip snel met de emmer uit de bosjes.

'Wat ga je doen? Straks komen ze terug!' vraagt Ashton bang.

'Het is nu mijn kans! Dit is het goeie moment!' zeg ik tegen hem en hij knikt begrijpend met zijn hoofd. Snel loop ik Regal Hunter binnen en loop direct door naar het pack huis. Voor ik bij het packhuis aankom hoor ik mensen naar buiten komen. Snel verstop ik me achter een muur om de hoek.

Ik gluur om de hoek van de muur en zie de Alfa en Luna naar buiten komen rennen. Snel trek ik mijn hoofd terug en verstop me achter een nis. Die komen dalijk hier langs! Ash, kijk uit! De Alfa en Luna komen jou kant op!

Dankje!

'Hey Aman, lukt het een beetje?' hoor de stem van Claire zeggen. 'Ik weet dat je niet met mij kan communiceren, maar knik of schud met je hoofd om te antwoorden.'

Ik knik met mijn hoofd en zie vanuit de nis dat de Alfa en Luna zonet langs mij gepasseerd zijn. Stil kom ik uit de nis en gluur om de hoek. Hey, ze hebben hun deur open laten staan! Ashton, kijk uit! Ze kunnen elk moment bij jou voorbij stuiven!

Ja, ik zie ze aankomen! Ze hebben zo te zien haast.

Mooi zo! Dan ga ik nu snel naar binnen. Ik stap het packhuis binnen en loop direct door naar de kamer, waar de troon van de Alfa en Luna staan. Snel zet ik de emmer neer en verander dan nar mijn wolf. Als een wervelwind ren ik het packhuis uit en ga er snel vandoor.

De bijzondere wolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu