Part 9 Mezi tebou a mnou

3.8K 194 5
                                    

Hauk! ;D JÁ JSEM OHROMENÁ!!! Vůbec jsem netušila, že to fakt někdo bude číst a teď, když je už jednoho dílu 67 shlédnutí... WOW! Děkuju, strašně moc!!

Takže, nevím, jestli se mi ten díl povedl tak, jak jsem to měla v plánu, ale nejsem J. K. Rowlingová, že ano. Takže se snad smíříte s maximem, který jsem dokázala, a budete aspoň trochu předstírat, že to není nejhorší. :D Jinak, někde uprostřed jsem doporučila písničku Let her go, protože se mi tam prostě strašně moc hodí a dodává to ten efekt. :D Dala bych ji už na začátek, ale asi by to do konce nevyšlo... :D taky tam je dost velký skok, což asi nebylo nejlepší, ale byla by nuda, abych tam rozepisovala nezajímavý dny, který by nejspíš ani vás moc nebavily, takže se omlouvám :) A teď už jen a jen užívejte (jestli to teda jde :D) další díl! :)

„Proč si Harry myslí, že se stal smrtijedem?“ vyklopila ze sebe v rychlosti a hned toho zalitovala. Draco se na ni zděšeně i šokovaně podíval. „Cože?“

„Nevím, o čem to mluvíš,“ řekl potichu, jako by se snažil skrýt tón, kterým to říkal.

„Já jen – Harry mi to dnes říkal.“

Draco ji chvíli němě sledoval. Nasucho polkl a zhluboka se nadechl.

„Potter se často plete do věcí, do kterých mu nic není,“ odsekl a ucukl pohledem. Předstíral, že ho něco velmi zajímavého zaujalo za ní.

„Draco, prosím, mohl bys aspoň přede mnou a o něm mluvit lépe?“

Evelyn měla špatný pocit. Neměla se ptát, byla to hloupost, ale už to nevrátí. Musí to nějak chytře zamluvit, aby to dál nerozvíjeli, ale nic ji nenapadalo.

„Promiň, ale nemůžu. Už se to fakt nedá vydržet! Potter nás zachránil, Potter je nejlepší, Potter vyřešil záhadu; už mě to nebaví!“ vykřikl a na jeho čele vyskočila vráska. „Laskavě mu vyřiď, ať se stará o sebe!“

Evelyn na několik sekund ztratila slova. Nikdy Draca v takovéhle situaci neviděla a mírně ji vyvedl z míry. Bylo jí jasné, že dnešní rozhovor s ním nedopadne nejlépe. Pokud by se nestal zázrak, což bylo dost nepravděpodobné.

„Draco, nic mu říkat nebudu! Nejsem prostředník a byla bych ráda, kdybyste to neřešili přese mě, byl bys tak hodný?“ zeptala se mírně rozladěná chování obou kluků.

Harry Draca podezíral ze zrady, Draco se na něj zase zlobil, protože ho podezírá. Sama Evelyn se v tom začala ztrácet.

„To ti slíbit opravdu nemohu. Ty jsi totiž úplně stejná jako tvůj milý bratránek.“ Ten ironicky přeslazený úsměv Evelyn dorazil.

„Člověk se jen na něco zeptá a hned ho začnou soudit! Vážně nechápu, o co ti dneska jde.“

Draco byl naštvaný. Krev se uvnitř jeho těla vařila a on se jen tak tak držel, aby okamžitě nevyletěl. Nechtěl, aby to Evelyn věděla. Přesně toho se obával. Chtěl ji téhle situace ušetřit, ale Potter zase všechno zkazil!

The song of life - Draco MalfoyWhere stories live. Discover now