2,9

6.3K 266 24
                                    

"Evet canım ne işin vardı?" Diye sorumu yinelediğimde aklına gelmiş gibi başını aşağı yukarı salladı ve

"Aslında babamın başlattığı bir işti. Benden tamamlamamı istedide" dedi. Konuyu kapatmak istercesine

" Hadi sizi – yanımda Mia var unutmayalım– arkadaşlarımla tanıştırayım." Bende başımı aşağı yukarı salladım. Tabii Mia benden önce onaylamıştı. Hani sevdiceği varya.

Mia'nın kulağına eğilip

" Hadi sevdiceğinle tanışalım" diye fısıldadım. Bunu der demez suratı hemen kızardı. Buna karşın bende suratımdaki gülümsemeyi sırıtmaya çevirdim. Zaten o sırada okulun bahçesindeki çardağa gelmiştik. Matt boş olan biryere oturdu benide yanına çekti. O sırada Mia ayakta kaldığı için çardaktaki bir çocuk yana kaydı ve Mia'da yanına oturdu. " Bak bunlar Andre, Cade,Josh, Zack, Emma, Tyler ve Sara. Çocuklar bunlar da sevgilim Kate ve arkadaşı Mia. " diyerek sırasıyla tanışırdı. Çok iyi bir gruptu. Çabuk kaynaşmıştım. Hatta kızlarla alışveriş için sözleşmiştik. Akşamada grupla bizim evde buluşup içecektik. Eğlenceli geçeceğe benziyor. Tabii ben konuşmak yerine Mia'yı izliyorum. Çünkü Josh'a olan bakışlarını herkes görürdü. Josh'da iyi çocuk aslında yapılı vücudu var. En nefret ettiğim şey.... DERS ZİLİ ÇALDI. Bu dersimiz Coğrafya iğrenç.Neyse Ben Mia, Matthew ve Cade ile aynı sınıftayım. Zaten şuan da sınıftayız hocanın gelmesini bekliyoruz.Tabii ben Mia'yla oturacağım için Cade ile Matthew oturacak zaten hemen arkamızda oturuyorlar. Ve hoca derse girer girmez anlatmaya başladı.

~~~~~~ Okul Sonu Alış-Veriş için hazırlanırken ~~~~~~

Okul bitmişti ve biz yarımsaattir alış-veriş için hazırlanıyorduk. -Kıyafetler multi media da var. sırasıyla Mia, Kate, Emma ve Sara giyiyor :) - Sonunda hazırlandık evet çıkıyoruz Evden çıktık ve arabama bindik. Arabayı çalıştırdım. Alış-veriş merkezine gittik. Ben iki tane renkli şort, sara iki  jean üç t-shirt, Mia iki elbise, Emma ise bir elbise 2 tane kot şort almıştı. Hepsinin parasını ödeyip geri arabama döndük. Tabii bu birkaç saatimizi almıştı ve hava kararmıştı. Benim evime geri dönüp hazırlandık. İçkileri çocuklar getiriyordu. Bizim evde zaten fazlasıyla abur cubur falan vardı. Onları tabaklara yerleştirip salonda masanın üstüne yerleştirdik. O sırada zil çaldı. Kapıyı açmaya gittiğimde sırasıyla Cade, Zack, Josh- elinde poşet vardı. içkiler için-, Andre, Tyler ve Matthew girdi. Girer girme dudağıma öpücük kondurup elini omzuma attı.

''N'aber Hayatım?'' onun ağından böyle laflar duymak çok hoşuma gidiyordu.

'İyi sen?'

'Bende İyiyim.' diyip salona ikili koltuğa yanyana oturduk. Tyler

'Millet ne yapıyoruz?'

Andre ' Bence doğruluk mu cesaretlilik mi oynayalım?'

' Evet evet oynayalım' dedim. Matthew kulağıma eğilip

'Ama bu senin bildiğin gibi değil. Yani biz bu oyunu biraz değiştirdik. Yapmak istemediğin ve ya cevap vermek istemediğin soruda shot içiyoruz.' baya değiştirmişler oyunu ama bu bana uyar.

' Bana uyar' dedim zaten diğerleride onaylamayı bekliyordu. Mia ' ya  Cade anlatmıştı zaten. Josh ve Tyler shot bardakları hazırlıyordu. 3 dakika sonra hazırlamöışlardı. Josh ve Matt orta sehpayı kaldırıp bir kenara koyduktan sonra daire şeklini aldık. Ortamızada şişeyi koydu ve Sara

' Kapak kısmı sorar arka tarafı cevaplar' dedi ve çevirdi. Kapak kısmı Matt'e arka taradı ise Zack'e gelmişti. Matt

' Doğruluk mu cesaretlilik mi?''

' Cesaretlilik'

'Çok pişman olacaksın. İki bacağınada ağda yaptıcaksın' Zack'in suratında şimdiden bir endişe vardı. Mia

' Tamam O zaman görmek isteyenler kalksın ve misafir odasına gidin. Ben gerekli malzemeleri getiriyorum.' diyip ayağa kalktı. Onunla beraber herkes suratında büyük bir sırıtmayla Beni izlkiyorlardı. Tabii Zack çok endişeli ve tedirgindi. Ona şimdiden acıyorum valla. Neyse biz odaya girdikten iki dakika sonra Mia elinde ağda malzemeleriyle odaya girmişti. Zack'i yatağa yatmadan önce pantalonunu indirdi ve 

' Çok mu fazla acıyacak?' diye sord. Emma da 

' Yok çok hızlı olucak hissetmiyeceksin.' dedi. Sara ve Mia ağda bandını ısıtıyordu. Onlar ısıtma işini bitirdiğinde Ben tahta çubukla iki bacağınada  ağda sürdüm SAra ve Mia ağda bantlarını yapıştırıp iyice bastırdılar. Birini Matt çekecekti. Öbürünü ise Cade çekmek istedi. Matt ağda bandını tuttu ve

' hiç acımayacak zack' dedi ve hızlıca çekti. Buınu yapmasıyla Zack Yatakta sağa sola dönüp

'hani acımayacaktı ya yanıyo üfleyinn!' diye bağırdı. Hala Zack bağırırken Cade öbür bacağındaki ağda bandını tuttu ve hızlı bir şekilde çekmesiyle Zack daha şiddetli  bağırmaya başladı. 2, 3 dakika sonra bağırmayı bitirdiğinde ben

' Zack bence ağdanın devamını getirelim' dedim ve o da mecburen kafasını aşağı yukarı salladı. Bizde geri kalanını gülerek bitirdik. Bittiğinde salona geri dönüp şişenin etrafına çember şeklinde tekrar oturduk.Şişeyi bu sefer Zack çevirdiğinde kapak kısmı bana arka kısmı Josh'a gelmişti.

'Doğruluk mu Cesaretlilik mi?' dedim oda Zack'e kısa bir bakış atıp

'Doğruluk' dedi. Ben biraz düşündükten sonra

' Hiç gerçekten aşık oldun mu?' diye sordum. Gözler Josh'a döndüğünde

' Hayır hiç gerçekten aşık olmadım.' Şahsen buna biraz şaşırdım. Şişeyi Josh döndürdüğünde Kapak kısmı Cade'e arka tarafı bu sefer Matt'e gelmişti.

Cade ' Doğruluk mu cesaretlilik mi?' diye sorduğunda

'cesaret' diye cevap vermişti.

Cade ' Sara'yı dudağından öp' demişti. Ben bu sefer kalpten gidicektim işte.

~~~~~~~~~~~~~~

Selam. Bölüm biraz geç geldi ve olabildiğince uzun tutmaya çalıştım. Yeni bir hikaye kurguladım. Luke hemmings ve Calum Hood hakkında kısa hikaye. Okur Musunuz? Görüşlerinizi bana bildirin lütfen görüşmek üzere :)

Sınır. 250 okunma 10 vote 3 tanede yorum.. - Sınır geçilmeden yeni bölüm gelmez :)-

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now