3,1

4.6K 218 6
                                    

Austin

O güzeldi. Daha demin Kate'e aşıkken ki hala aşığım. Şimdi en fazla 5-6 dakikalık bir kıza güzel diyorum ama hayatımdan bazıları çıkar bazıları girer değil mi? Ben hala Kate'i seveceğim ve onunla eskisi  gibi olacak mıyım bilemiyorum ama hayatıma onunla devam etmeyeceksem başkalarıyla devam etmeliyim ve ben bu yeni kişiyi sanırım buldum.Araba yolculuğu devam ederken onun ince sesini duydum.

'Adın ne sinin baş belası?' ah bana baş belası demişti.

'Austin. Senin?

' Grace. Tanıştığımıza memnun oldum.' En azından kibar olabiliyordu bazilari gibi degil yani. Arkadaslarimla kaldigim evimin onune geldigimizde
"Evet burasi" dedim. Artik biraz daha ayilmistim.
"Her sey icin tesekkur ederim. Sen olmasan eve nasil gelecektim ben?" Dedim . O da muzik melodisi gibi olan kahkahalarindan biriyle bana karsilik verdi.
Birbirimize "hoscakal" diyip ikimizde arabadan indik. Sonucta araba benimdi.
"E sen nasil giduceksin eve?"
" Ah! Beni merak etme. Kardesimle aybi evde oturuyoruz. Onu ararim ve beni  almaya gelir." Dedi ve telefonunu cikardi.
" hadi sende usutuceksin. Gir iceri artik" ddi. Beni de dusunuyormus.
"Hayir. Kardesin buraya gelmeden iceri falan girmiyorum" dedim. Omuz silkti.
" Kac yjasindasin?" Diye devam ettim.

"19. Sen?"
"18" dedim.  Bir yas buyuktu ama ben ondan hoslanmistim artik cok gec. Onumuzde luks bir araba durunca kardesinin geldigini Grace'nin o arabaya ilerlemesinden anladim. Arabanin kapisina gidip actiginda arkasiba donup bana bakti ve ayni anda
" hoscakal" dedik. Arabaya bindi ve arqbayi kardesi surmeye basladi. Mutluydum.
Evden iceri girdigimde disarinin ne kadar soguk oldugunu anladim. Anlasilan ya bizim cocuklar evde degildi yada barda felandilar. Neyse kendi odama çıktım ve yetağa zıpladım ve kendimi uykunun huzurlu kollarına bıraktım..

5 gün sonra

Bir kaç gündür ne okula gidiyodum ne de evden dışarı çıkıyordum. Evde pijamalarımla yatağımdan dışarı bile çıkmıyordum. Sadece ara sıra tuvalete gitek için. Onun dışında arkadaşla getiriyorlardı yemeğimi zaten yemiyordum ama. Bunların dışında Grace beni hiç aramadı zaten nasıl arasın telefon numaram yok. Ama bugün kafama koydum okula gidicektim. Yatağımdan kalktım ve üstümü giydim. aşağı indim. Çocuklar kahvaltı ediyorlardı.

''Hey! Günaydın ve görüşürüz. Okula gidiyorum.'' dedim ve anahtarlıktan arabamın anahtarını aldım ve dışarı çıktım.

+++++++++++++++++++++

Üzgünüm bölüm çok kısa ve benim sınavlarım başladı O yüzden Nisanın ilk haftasına kadar bölüm yazamayacağım. Bölümde sınır yok. Lütfen ''boys love'' adlı kitabımı okuyun oylara ve yorumlara ihtiyacım var. Bu arada kitap ''Luke hemmings ve Calum hood'' ile ilgili Görüşürüz :)

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now