2,3

6.6K 314 47
                                    

Aslında Mia'nın annesinin kızının gitmemesi için başımızın etini yemesi gerekiyordu ama hiçte öyle birşey olmadı. Hatta gözlerinin içi gülüyordu. Neyse Ben bunları düşünürken evimize varmıştık ve ona benim odamın yanındaki odayı vermiştim. Eşyalarını yerleştirmesine yardım ederken

"Ee Kate bundan sonra ne yapacaksın?" Diye sordu ama ben salağa yatıp

" Hangi konuda ne yapacağım?"

" Hani Şu Matthew hakkında ona ne yapmayı planlıyorsun?"

" Haa şu konu. Ona kafamda binlerce işkence düşünüyorum. Zamanı geldiğinde uygulamak için." Dedim

" Şu işkencelerden birkaç tanesini anlatsana"

"Ona Kan Kırmızısı damatlık giydirip, sandala bindirip, atlas okyanusuna salıcağım ve onu oracıkta köpek balıkları yiyecek."

" Daha ne kadar işkence yöntemin var merak ediyorum gerçekten."

" Merak etme daha çok yöntemim var. Eğer birgün Josh'da seni böyle bir oyuna getirirse sanada buluruz işkence yöntemi." Evet onlar daha çıkmadan birlikteliğini düşünüyoruz. (:]) Bu söylediğimle birlikte suratı kızaran Mia bana öldürücü bakış atmaya çalışıyordu. Ama sonra ben gülmeye başladığımda oda ciddiyetini bozup kahkaha atmaya başladı. Birkaç dakika daha gülüştükten sonra Mia Birşey söylemek için ağzını araladı ve

" Kate Aşk Nedir?" Diye sordu. Bende bakışlarımı Mia'ya çevirdim ama o halıyı inceliyordu.

"Evde özel günler için sakladığım içkiler var getirip konuşalım olur mu?" Dediğimde başını salladı. Oturduğum yerden kalkıp buzdolabına ilerledim ve içki şişelerini aldım ve salona geri döndüm. İki tane açıp birini ona verdiğimde direktmen başına dikti ve

" Başla" dedi

"Aslına bakarsan Tanrı'nın yarattığı bu yaşamda ( hayatta) Aşk diye bir kavram yok. Sadece biz öyle ( Aşık) olduğumuzu sanarız. Eğer aşk gerçek olsaydı Kutsanmış bir duygu olurdu. Çünkü hissedilmesi zor olan bir duygudur.

Hayatta zor olana ulaşmak için büyük bir çaba harcamak gerekiyor.

Ve bu çaba sonucunda istediğin şeye ulaştığında bunlara değdiğini anlayacaksın. Hayatta zor olanlar herzaman isteyeceğin şeylerdir.

Aşk bazen hiç bilmek istemediğin acı ama gerçek şeyler fısıldar. Bu gerçeklerle acı çekersin ve çektiğin tüm acıların karşılığı güçlenirsin.

Bundan sonraki hayatında büyük kararlar alırsın. Bu verdiğin kararlarda ağlarsın, gülersin, zevk alırsın, mutlu olursun, onun yanında güvende hissedersin.

Aşk umduğun yada bilmek istediğin gibi mutlu geçmez. Bu güne kadar çektiğin acıların bin katını çekersin. İşte aşk bu. Acı çekmek." Evet bana göre aşk bu sadece acı çekmek, ağlamak..

Ben başkaları gibi sevilmedim hiçbir zaman. Aslında zaten bu anlattıklarımın tam tersi hikayelerde yada filmlerde olur ha?
*****
Selam! Nasılsınız. Bir bölüm daha geldi ve Nasıl olmuş. Ha bu arada bu "Aşk nedir?" İn cevabı tamamen bana aittir. Zaten anlamsız olduğundan anlamışsınızdır. :D Neyse lütfen vote ve yorum verin. Çok az ya neyse bu bölümün sözü:
"Aşkın temel kuralı acı çekmektir zaten sen daha bu zalim dünyada mutlu olabileceğinimi zannediyorsun?"

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now