0,4

24.2K 1.1K 77
                                    

Dediğim gibi bölümü paylaşıyorum sınır koymam gerekiyor sadece +5 olunca yb gelicek.
~İYİ OKUMALAR~

-"Benim adımda Mia. Tanıştığıma memnun oldum."Mia çok tatlı biriydi. İnsanın içindeki boşluğu doldurabilecek gibi gülümsüyordu ve ona bakınca istemsizce gülüyordum çok şeker biriydi.

-"Bende tanıştığıma memnun oldum."

-"İstersen arkadaş olabiliriz." Dedi inanamıyorum şu lanet lisede tek bir arkadaşım yoktu ilk olucaktı ama benim ezik olduğumu öğrenince ne yapacaktı? İstemsiz bir şekilde ağzımı açtım ve

-" Benim gibi bir EZİK'le takılmak isteyeceğini sanmıyorum." dedim göz yaşlarım gözümü zorluyordu.( cümleye ölüp geliyorum :) ) Bunu anlamış ki lavoboya girdik. Ben elimi yüzümü yıkarken o bana

-"Ben okula yeni geldim ve hiç arkadaşım yok belki sen olursun diye düşünmüştüm ama istemiyorsan olmayız" bunları söylerken yüzündeki tatlı gülümseme gitti ve yerini üzüntü ve hayal kırıklığı aldı. Tabi bende dururmuyum benimle arkadaş olmak isteyen biri var ve ben onu geri çevireceğim. Aslında bunu birkaç gün önce deseler inanmazdım benimle dalga geçiliyor sanırdım ama şimdi arkadaşım olmak isteyen biri var ve daha fazla bekletmemek adına cevap verdim.

-"Aslında hayır seninle arkadaş olmayı çok isterim hemde çok.ama sen daha.yeni geldiğin için burada işler nasıl yürüyor bilmiyorsundur. benimle ezik olduğum için takılmazlar bu yüzden sen arkadaş olalım mı? Diye sorduğunda biraz aslında baya şaşırdım. Çünkü ilk arkadaşım olacaktın."

-"Ama sen çok iyi birisin sana neden böyle diyorlar." Aslında onunla arkadaş olmayı çok istiyordum. Çünkü demin dediğim gibi hem ilk arkadaşım olucaktı hemde çok iyi birine benziyordu.

-"Gördüğün gibi gözlüğüm ve diş tellerim var ve ıı kiloluyım."Dedim utana sıkıla. Ama o bunları takmıyacak ve tekrar arkadaşım olmak isteyeceğini biliyordum .

-"Merak etme. Bunlar için seninle dalga geçmem istersen seni güzelleştirebilirim. -havaya bakarak ve tek elini kaldırarak- ben bir tanrıçayımm!" Diye bağırdı. Bu dediğini ikimizde sesli gülerken tuvalete biri girdi ve bize deliymiş gibi baktı. Artık güzelleşicektim. Tanrım bana böyle.bir arkadaş verdiğin için.teşekkür ederim."Dedim
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now