3,2

3.9K 221 4
                                    

Austin

Evden çıktığım gibi arabama bindim ve okula doğru sürmeye başladım. Okula gittiğim de onunla ietişim kurmamaya çalışacağım ama bu söylendiğinden de zor olucak buna eminim.
^^ ^^ ^^ ^^ ^^
Okulda bilmem kaçıncı ders ve ben hala ne Kate'i ne de Matthew'u görmedim zaten onu görmek ister miyim ki?

Ben Kate ile nasıl konuşacağımı ondan nasıl böyle bir istekte bulunduğumdan dolayı özür dileyecektim. Bunları düşünürken onları gördüm. El ele tutuşmuşlar ve.. Mutlular...
Onlar mutluysa eğer ki öyle görünüyorlar onların hayatlarına ne kadar karışsam bile onlar hala mutlu olmayı becerecekler. Bu da benim kalbimi kıracaktır eminim. Bu yüzden kendi yolumu çizeceğim. Kate ile göz göze geldikten sonra ben bakışlarımı kaçırdım ve arkama dönüp yürümeye başladım. Bu hayatta ki mutlu olmayı en çok hak eden kişi oydu bence. Bir kaç sene önce ki olaylardan sonra bu kadar mutluysa onun mutluluğunu bozamam. Bir söz vardır;

"Aşk vazgeçmektir." diye. Bu söz en çokta benim bu yaşadıklarıma uyuyor bence.Onu bilmediği kadar seviyorum ve onun mutluluğu için vazgeçiyorum. Bu hayatımda verdiğim en kötü şeylerden biri. Ne kadar zor olsada başkasını seveceğim. Hayata o kişiyle devam edeceğim ama o kişi kim daha onu bile bilmiyorum. O kişiyi bulmak belki zordur belki kolay. Ama çok yakında bulacağımı hissediyorum.

~~~
Merhaba, şimdi yarın ingilizce yazılı olarak sözlü olacağım ve ona çok çalıştım. Bölüm kısa ama ben uzun bölüm yazamıyorum. Bu yüzden her bölümü 300 ü geçmeyecek şekilde yazacağım ve iki günde bur yollamaya çalışacağım. 30K olmuşuz . Cidden teşekkür ederim. Ha birde bölümleri ayrıntı olarak düzenleyeceğim ama kurguda bir değişiklik olmayacak. İki gün sonra görüşürüz.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now