3,3

4.2K 233 3
                                    

Kate

Sadece tek kelime... Mutluluk.
Onun ile mutluyduk. Beni Mia'dan sonra en çok değiştiren kişi...
Gelecektene yapacağımı, ne iş ile uğraşacağımı ama en önemliside hala kimi seveceğimi düşündüm.
" Matt, hiç geleceği düşündün mü?" diye sordum.

Yazardan

Tabii ki düşünüyordu. Her gece minik meleği uyuduktan sonra. Sevgisinin hiç bitmeyeceğini  biliyordu. Ama babası yüzünden bir şey olursa da başkasıyle evlenirse yaşayamayacağını biliyordu.
" Evet hayal ettim" Dedi sadece.
Kate gözlerini kocaman açıp tatlı olmaya çalışırken Matt onun ne kadar tatlı göründüğünü düşünüyordu. Kate
" Bana anlatır mısın? Birazcık."dedi. Matt ona karşı koyamayacağını bildiği için anlatmaya başladı.

''Sadece birkaç sene sonra yani üniversite bitince sen ve ben tekrar biz olacağız. Ama busefer çok farklı olacak. Sen bembeyaz melekler gibi olacaksın. Birbirimizi daima seveceğimize dair yeminler edeceğiz. Sonra ben seni evimize kucağımda taşıyacağım.  Küçük senler küçük benler olucak. Sen anne ben baba olacağım. Onlar yavaş yavaş büyürken daha ilk kelimelerini etmemişken ilk söyleyeceği kelime ne olucak diye düşüneceğiz. Onlar büyüyecek ve biz yaşlanacağız.  Yaşlandıktan sonra yani ölüme yaklaşırken ben senden önce öleceğim.  Beni gömecekler. Sen ve çocuklarımız beni ziyarete geleceksiniz. Sonra sen..''  genç adam onun ölmesini istemiyordu. Dile dahi getirmek istemiyordu. Ama devam etmesi gerekiyordu yani öyle hissediyordu.

'' Neyse senide benim yanıma gömecekler. İlk başta birbirimize bakacağız.  Çünkü ben seni orada bekliyor olacağım. Sırt sırta verip son kez gökyüzündeki parlak ve sonsuz yıldızları izleyeceğiz. Sonra birbirimize tekrar bakıp öbür tarafa gideceğiz.'' ne kadar zor olsada devam etmişti genç adam. İkiside duygulanmıştı. Ama Kate evlenme hayalleri kurduğu için dahada bağlanmıştı ona.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now