0,5

21.8K 1.1K 82
                                    

+5 olmamış ama +50 okuyucu olmuşuz! Bunun için yeni bölüm geldi. Vote ve yorum yapın.
~İYİ OKUMALAR~

Tanrım bana böyle bir arkadaş verdiğin için teşekkür ederim. Dedim

Artık ezik olmayacaktım. Bilmiyorum belkide adım hala ezik olarak kalabilirdi ama güzel olacaktım hemde çok güzel. Hiçkimse benimle dalga geçemeyecekti. Çünkü çok güzel olacaktım. Fazla mı abarttım?

Neyse bunun önemi yok hemde hiç yok benim arkadaşım oldu ve okul koridoru hana hiç bu kadar uzun gözükmemişti. Çünkü koridordakiler Mia ve bana bakıp fısıldaşıyorlardı. İçlerinden birinin sesini duydum. Yanındakine söylüyordu.

"Aa! Eziğin arkadaşı olmuş." Onu şuracıkta öldürebilirdim ama yapmayacağım zamanı geldiğinde bütün yaptıklarını çekecekler. Hemde hepsini, Matthew'da dahil.

Neyseki çok varmadan sınıfa girebildim. Bu son dersti ve Mia ile derslerimiz aynıydı.

----OKUL ÇIKIŞI----

Mia ile evime gidiyorduk. Neden ailenle yaşamıyosun demeyin zamanı geldiğinde hepsini anlayacağım. Evime gediğimizde hemen içeri girip kapıyı kapattık. Ev iki katlı bir villaydı. Daha önce hiçbir arkadaşım buraya gelmemişti. Mia hariç.

"-Evin çok güzel döşenmiş. Tek mi yaşıyorsun?" Diye sorduğunda "evet" sites cevap verdim. Onunla ailemi konuşmak istiyordum ama yapamıyordum. Birden sesini duydum.

"-Hadi çabuk giyin doktora gidiyoruz."dedi şaşırmamıştım çünkü göz ve diş doktoruna gidicektik. Gelirken randevu almıştı.
--Hastane--

Diş doktorunun odasına giderken birkaç dakika önce göz doktoru bana lens kullanabileceğimi söyledi ve ben bunun üzerine odasında sevinç dansı yaparken doktor bana deliymişim gibi baktı ve sonra odadan sakin bir sesle çıkardı.-kovdu- . Şimdide diş tellerimi çıkarttırmak üzere diş doktorunun kapısının önünde gel demesini bekliyoruz.

"-Gell!" İçeri girdik ve doktorun ne kadar yakışıklı olduğunu gördüm ayrıca gençti.

"- Nasıl yardımcı olabilirim?" Diye sorduğunda hala doktora bön bön bakıyordum ki Mia kolumu dürtene kadar. Onun üzerine

"-Diş tellerimi çıkarttıracaktık." Dedim ve gerekli malzemeleri çıkarttı.
--Doktordan sonra Kuaföre giderken--

Doktordan sonra Mia taksi çevirmiş ve binmiştik. (tabi bincen başka birşey mi yapacaktın? :) )
-Kuaförden sonra-

Mia saçımı omuzlarımın bir karış aşağısında kestirdi.Şimdi ise Miaların evindeyiz küçük bir çanta hazırlıyoruz çünkü Mia birkaç gün bende kalıcak. Bu sırada kitaplarını ve hazırladığımız çantasını aldık ve dışarıda bekleyen taksiye bindik, yola koyulduk.
--Evde--
"-Sana diyet uyguluyoruz ve düzenli spor yapıyoruz. Ve bunları yaparken davranışlarını da değiştireceğiz. Tamam mı?" Tabikide tamam canım zayıflayacağımm!

"- Tamam"

Yarın yb gelir belki yazmaya çalışırım. Herkese Ezikle iyi günler! :) Vote ve yorum yapınn:)

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang