3,5

3.5K 222 5
                                    

Beğendiğimiz elbiseyi aldıktan sonra Matt'e bir takım elbise almıştık ve cidden çok yakışmıştı. Onu nasıl bırakacağım aklım almıyor ama zorundayım. Peşimden gelecek değil ya? Mezuniyet balosuna son iki gün. Bu iki günden sonra tamamen ayrılmış olacağız. Matt arabayı durdurana kadar eve geldiğimizi anlamamıştım. Yanağına öpücük kondurup

"Görüşürüz" dedim ve arabadan indim. Bir kaç adım attıktan sonra arkamı döndüm ve ona el salladım. Oda bana gülümseyip el salladı.

Eve girdim. Hemen odama çıkıp dolabımı açtım ve kilitli gizli bölmeden defterimi çıkardım. Yatağıma uzandım. Defterimi açtım ve yazmaya başladım.

"Sevgili defterim;

Çok üzülüyorum defter. Ondan ayrılacağıma. Onu ne kadar sevdiğimi bir sen biliyorsun bir de o. Üniversite puanları yüzünden ayrılıyorum. Başka şehirlerdeki başka üniversitelere gideceğiz. Bu yüzden ayrılmak zorundayım. Bunu ona nasıl söyleyeceğim hiç bir fikrim yok ama mezuniyet balosu gecesinde söyleyeceğim. Çok zor olacak ama yapacağım. En azından Mia ile aynı üniversitede olacağım. Çünkü puanlarımız birbirine çok yakın...

Mezuniyet balosundan sonra sana tekrar yazacağım ki sende neler olduğu anla. Görüşürüz defter...

Defterimi kapağını kapatıp eski yerine koydum. Aşağı yani mutfağa indim ve buzdolabını açtım. Hiçbirşey olmadığından pizza siparişi vermeye karar verdim. Arka cebimden telefonumu çıkarttım ve zeytinli pizza siparişi verdim. Geri salona döndüm ve dizüstü bilgisayarımı aldım ve sosyal medya hesaplarımı açtım. Matt ile fotoğraflarım olduğundan sanırım çok beğeni gelmeye başlamıştı. Tabii buda benim işime geliyordu. Fotoğraflardan çıkıp arama çubuğuna Matt yazdığım gibi çıktı. Bende girdim. Onun fotoğrafları çok farklıydı. Çünkü hep... ben vardım ve hepsinde de habersiz çekilmiştim.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now