0,1 *-*

46.5K 1.4K 148
                                    

Siz sevgili okuyucular. Belki bazılarınız benim gibi dış görünüşünüze üzerinden yargılanarak dışlanan kişilerdensinizdir. Aynı benim gibi hoşlandığınız çocukta size ezik gibi davranıyor olabilir. Bu çok zor bir durum. Aranızda illaki yaşayanlar vardır.

Aşk saçma olduğu kadar çok güzel bir duyguda. Ama insan neden aşık olur ki? Nefes almak gibi bir ihtiyaç mıdır? Yoksa sadece acı çekmek için mi aşık oluruz hiç istemeyeceğimiz bir kişiye? Bir de olayın o kısmı var tabii.

Bu lisede ezik olarak gözüken bir tek ben değilim ama en çokta bana derler ezik diye. Diğerleri onların gözünde görünmez olan kişilerdir.

Size bunları neden anlatıyorum derseniz. Hayatım değişmeye başladı bir anda ve bende sizlere bu başımdan geçen olayları anlatacağım. En başından beri...

--

MERHABALAR. UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİZLERLEYİM. NE KADAR ÖZLEDİĞİMİ BİLEMEZSİNİZ. TAM DA DEDİĞİM GİBİ DÜZENLEMEYE BAŞLADIM YAVAŞ YAVAŞ BÖLÜMLER GÜNCELLENECEK. GÜNCELLENEN BÖLÜMLERİN BAŞLIĞINDA '*-*' BU İŞARETİ GÖRECEĞİZ 😂ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM. 💕💕

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now