2,2

6.4K 330 18
                                    

Austin cebinden bir kutu çıkardı ve içinden.... Aman tanrım yüzük. Tek kelime etmeden sadece bir suratına bir yüzüğe baktım. Gözlerini benden ayırmadan

" Kate.. benim elimi tutup, dudağıma narin öpücük burakacak olan sevgilim olur musun?" Dedi off herşey böyle olmak zorunda değildi. Ne diyeceğim şimdi ona. Evet dersem ona aşık değildim. Hayır desem kalbi kırılacak. En iyisi düşünmek.

" Austin.. Bu konuyu düşünmem lazım şimdi beni evime bırakır mısın?" Dedim ve onayladı. Hesap felan istemeden direkmen lokantadan çıktık ve beni lüks ( ya lüks diyince yada yazınca benim aklıma lüküs gelmesi normal birşey mi ? Hyr cnm hç nrml dğl .s .s) bir arabaya bindirdi ve evime yol aldık. Evime geldiğimizde görüşürüz dedim ve tam arabadan inicekken geri döndüm ve yanağına öpücük kondurup indim ve evime girdim. Üstümü çıkarttım,geceliklerimi giydim ve yatağıma uzandım. Bugün olanlardan dolayı yorgundum ama uyumak istemiyordum. Telefonumu çıkarıp Mia'ya mesaj attım. ( Mia demişken bunlar ne zamandır okula gitmiyor ya?? :) )
Kime: Tanrıça
Mia işin varmı? Sana anlatmak istediklerim var. XX

Kimden: Tanrıça
Hayır işim yok. Birazdan sizdeyim. XX

mesajını attı ve bende onu beklemeye koyuldum.

Yaklaşık 10 dakika sonra Mia bizdeydi. Kendimize sütlü kahve yaptıktan sonra salona geçtik ve koltuklara yayıldık. Sonrada anlatmaya başladım.

*** 15 dakika sonra***

Ona son birkaç gün olanları anlattığımda tepkisi

" oha, gerçektenmi,inanamıyorum.." Gibi şeyler olmuştu. Sonra oda bana birşey söyliyeceğim dedi ve konuşmaya başladı.

" Şey.. Im..Ben.. Josh'dan..hoşlanıyorum.. Yani sanırım." Dedikten sonra biraz düşündüm ve dediği Josh'ın Matthew'un en yakın arkadaşı olma olasılığı aklıma dank etti. Baya şaşırmıştım aslında.

" Bu Josh Matt-"

"Evet tam olarak o" dedi ve bende başımı aşağı yukarı sallayarak

" zaten yakışıyordunuz" dedim oda utanarak başını öne eğdi. Bende konuyu değiştirmek istercesine

" Mia sen kiminle yaşıyorsun?" Dediğimde bana

"Annem ve Üvey babamla"diye kısa cevap verdi.

"Benimle yaşamaya ne dersin?"

" Olur. Ama eminmisin?" Başımı aşağı yukarı sallayarak cevap verdim ve yarın taşınabileceği söyledi ve tekrar onayladım.

Annesine kısa bir mesaj atarak bu gece burada kalacağını ve yarın taşınacağını mesaj attı. Yaşasın yıllar sonra bu büsbüyük evde yalnız kalmayacağım. O gece birbirimize sırlarımızıca anlattık ve Mia'nın anlattığına göre Onun Babası Annesini en yakın arkadaşıyla aldatmış. Yani şey yaparken annesi görmüş. Sonra boşanmışlar. Sonra annesi tekrar evlenmiş. Üvey babası çok iyi biriymiş çok değer veriyormuş felan işte yani öyle..

_~_~_~_~_~_~_~_~_~

Sabah olduğunda erken kalkıp Mia'ların evine gittik ve eşyalarını toplamaya yardım ettim. Yaklaşık bir saat sonra odada sadece mobilyalar kalmıştı. Eşyaları arabaya yerleştirdiğimizde evimize gitmek için yola çıktık.
*******
Vote ve yorum lütfenn :)
Bölüm sözü
" Hiç ummadığın anda aşık olursun."

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now