2,5

5.9K 294 14
                                    

Suratının ortasına tokatımı geçirecekken bize yavşayan iki adam yere yığıldı ve üstlerindede onlara hiçte yumuşak sayılamayacak yumruklar atan iki adam.Bu ziiri karanlıkta yumruk atanların yüzünü tam olarak seçemiyordum.- hemde sarhoşluğun verdiği etkiyle birlikte- Ne kadar burada durup bu kavgayı izlemek istesemde vicdanım el vermediği için kavganın ortasın atladık Mia'yla. O adamlardan birini çekmeye çalışırken yere düştüm. Bir kaç saniye sonra tekrar ayaklandım ve bu sefer bağırdım.

'' Durun artıkk!!'' sonrası karanlık.

Mia'nın ağzından....

Ben bir adamı, Kate öbür adamı ayırmaya çalışırken ses duydum

''Durun artık!!'' sonra Kate yere yığıldı. Ben adamı ayırmayı bırakıp Kate'in yanına gidip kaldırmaya çalıştım tabi olmadı.

'' Yardım edinn!'' diye bağırdığımda kavga edenlerden biri yanıma geldi ve Kate'i kucağına aldığında onun Matthew olduğunu gördüm. Kate'i arabasına bindirip hızla uzaklaştı. onra yanıma öbürü geldiğinde onunda benim aşık olduğum Josh olduğunu gördüm. Ne zaman oturduğumu bilmediğim yerden kaldırdığında beni kendi arabasına bindirdi - ön koltuğa- ve kendiside sürücü koltuğuna geçip Matthew'u takip etmeye başladı.

'' Siz bizi takip mi ediyordunuz?'' diye sorduğumda bir kaç saniye atını bana çevirdi ve geri yola odaklandı. Cevap vermeyeceğini anladığım sırada ağzını araladı ve

'' Hayır. Biz bara gelmiştik ve o adamların dediklerini duyduk. O zamanda kavga başladı işte.'' ama işte neden bizi korudular ki yani.

''Adın ne?'' diye sordu Josh Aman Tanrım!! Bu heyecanımı dışa vurmayarak

'' Mia. senin?'' adını biliyorum ama nereden bildiğimi sormasın.

''Josh. Seni biryerlerden tanıyor gibiyim. Bazı derslerimiz ortak mı?''

''AH! Evet ortak.''

''Sevgilin var mı?'' İşte bu sefer gerçekten Aman Tanrım.

'' Hayır yok ve olucağınıda zannetmiyorum.''

''Neden Bence çok güzelsin ve yakında olucaktın bence'' iltifat etmişti bana ya çok tatlı. Dediği bu iltifat karşısında yüzüm kızarırken

''Teşekkür ederim'' dedim ve hastaneye gidene kar ne o konuştu ne ben.

HASTANEDE Kate'den

Gözlerimi açtığımda burnuma keskin bir hasatane kokusu geldi iğrenç.Kafamı yana doğru çevirdiğimde hastane koltuğunda uyuya kalmış Matthew beklemiyordum tabii.Sahi neden gelmişti buraya? Onu uyandırmak için bağırdım.

'' UYANNNN!'' dediğimde birden gözlerini açtı ve

'' Bekle doktoru çağıracağım'' dedi bu dediğine karşı bende gözlerimi devirdim. Odadan çıktıktan birkaç dakika sonra önde doktor, doktorun arkasında Matthew, Matthew'in arkasında Mia, Mia'nın arkasında da Josh olmak üzere odaya girdiler. Doktor yanıma gelip gözlerimin içine içine ışık tuttu. Sonra

'' Kate hanım sevgiliniz sizi buraya getirmeseymiş hastalık başlayacakmış- ne saçma pehh :)-çok şanlısınız. Çıkış işlemlerini hallettikten sonra gidebilirsiniz.'' dedi ve çıkıp gitti.O sırada bağırmaya başladım

''Bu doktor neyden bahsediyor sevgili hakkında. Ona sevgilim diye mi tanıttın seni aptal!'' dediğimde Mia yanıma gelip

''Sakin ol ve bağırma'' dedi Mia ve Josh onu kolundan tuttu ve odadan çıkardı. Çıktıkları anda Matthew beni dudaklarıma yapıştı. Ne kadar itmeye çalışsamda olmadı bende ne yapacağımı bilmeksizin  saçlarını tuttum ve çektim.. Odanın sessizliğini Matthew'un bağırması sonlandırdı.

''Seni pislik .Bu ne demek oluyor ha? Bir hafta önceye kadar aynı yatakta yatmamışmıydık, lunaparka-''

''Sen bunların hepsini bir iddia için yapmadın mı?'' diye bağırdım

'' Bir dakika sen nereden biliyorsun?''

''Nereden bildiğimi boşver.Doğrumu değilmi onu söyle!'' diye tekrar bağırdım ve oda kısık sesle

'Doğru. Ama herşeyi anlatıcağım.''

''Anlatmaniçin sadece 5 dakikan var''

'' Senin değiştiğin ilk gün JOsh ve diğerleri bir iddiaya girelim mi? diye sordu ve bende tamam dedim.Onlarda Kate'le öpüşüceksin gibi şeyler söylediler bende yapmak zorunda kaldım ama gerçekten seninle yatarken sennle öpüşürken seninle lunaparkta eğlenirken sana gerçekten aşık oldum'' dedi ah gerçekten bunlara inanacağımı mı sanıyordu.

'' Beni yalnız bırak ve Mia'ya söyle yanıma gelsin'' dedim ve oda

'' Lütfen Kate ben bugüne kadar kimseyi sevmedim senin gibi. N'olur bana tek bir şans daha ver'' dedi

''Lütfen dediklerimi yap''dedim ve heme onaylayıp dışarı çıktı. O çıktıktan birkaç dakika sonra Mia içeri girdi ve

''n'oldu?''dedi bende ona

'' çıkış işlemlerini halleder misin ve sanırım arabam barın orada kaldı onuda getirir misin?'' dedim oda bana

" çıkış işlemlerini hallederim ve zaten dün akşam Josh arabanı getirdi. Ve ben çıkış işlemlerini hallederken üstünü giyin." Dedi ve bende başımı salladım.
**********
Selam millet yeni bölüm karşınızda inşallah beğenirsiniz çünkü benim pek içime sinmedi. Neyse vote ve yorum sayıları hiç denilecek kadar az. Lütfen verin çünkü benim yazma isteğim yok oluyor o yüzden sınır koyacağım. Bölüm sözü
" Sevdiğini kaybetme. Belki o ilk ve sondur."
Sınır: 5vote 2 yorum
Görüşürüz :))

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now